Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > AVIVIR Aloe Vera Deodorant Naturell 50 ml

AVIVIR Aloe Vera Deodorant Naturell 50 ml

Aloe Vera Group ApS (Danmark)

50 ml

kr 119,00

Antall:

AVIVIR Aloe Vera serien er produsert i Danmark og inneholder Activ Aloe® som er bladgelen fra friske og sunne Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kjent som Aloe barbadensis M.). Plantene er økologisk dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

 

AVIVIR Aloe Vera Deo Natural er den perfekte roll-on deodorant til alle kvinner og menn som foretrekker en ren og naturlig deodorant uten parfyme og andre overflødige tilsetningsstoffer. Det naturlige mineralsaltet Alun virker som antiperspirant og antibakterielt. Et høyt innhold av økologisk Aloe Vera, sammen med aminosyrer og økologisk glyserin, gir effektiv pleie og beskyttelse til huden. Vitamin B3 understøtter Aloe Vera i gjenoppbygning av huden. Det er en spesielt god kombinasjon, fordi deodoranten på én og samme tid forebygger svettelukt og samtidig gir pleie til den sarte huden under armene.

AVIVIR Aloe Vera Deo Natural er velegnet til alle hudtyper.

AVIVIR Aloe Vera Deo Natural påføres på ren og tørr hud. Deodoranten virker fuktig til å begynne med, men den tørker raskt. La huden bli helt tørr før du kler på deg. 

 

 

Fordeler med AVIVIR Aloe Vera Deodorant:

-Svanemerket

-Høyt innhold av økologisk Aloe Vera (83% Activ Aloe®)

-Uten parabener, mineraloljer, fargestoffer og parfyme

-Framstilt med respekt for både mennesker og natur

-Biologisk lett nedbrytbar

-Et sikkert valg for deg som er opptatt av kvalitet

 

 

Innhold:

(INCI:) Aloe barbadensis leaf extract (Aloe Vera inner leaf gel), Potassium alum (Alun)*, Glycerin*, Niacinamide, Sodium PCA, Aqua, Xanthan gum, Sodium hydroxide, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid.

 

*Alun inngår i AVIVIR Aloe Vera Deo Natural med 7% - det utgjør kun 0,399% aluminium, noe som er langt under de strenge franske krav på 0,6% som Svanemerket også går ut fra. Svanemerket baserer seg på innholdsstoffenes helse- og miljøegenskaper og på anbefalinger fra myndigheter og andre fagmiljøer. Aluminiumssulfatene (Alun) som brukes i Svanemerket kosmetikk er ikke helse- eller miljøklassifisert eller vurdert som skadelig på andre måter av myndighetene.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer