Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > AVIVIR Aloe Vera Fotkrem 150 ml

AVIVIR Aloe Vera Fotkrem 150 ml

Aloe Vera Group ApS (Danmark)

150 ml

kr 139,00

Antall:

AVIVIR Aloe Vera serien er produsert i Danmark og inneholder Activ Aloe® som er bladgelen fra friske og sunne Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kjent som Aloe barbadensis M.). Plantene er økologisk dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

 

AVIVIR Aloe Vera Foot Repair er en lett krem som hjelper mot irritasjon, kløe, sprekkdannelser, tørrhet og flasset hud på føtter og tær. Den virker pleiende, mykgjørende og avkjølende på varme og slitne føtter.

AVIVIR Aloe Vera Foot Repair har et høyt innhold av Aloe Vera som intensiverer fuktighetstilførselen og gjennombygger huden. Virker ikke fettete og absorberes raskt. Dette forhindrer at døde hudceller kleber seg til huden og skaper grobunn for sopp og bakterier.

AVIVIR Aloe Vera Foot Repair påføres rene og tørre føtter og tær. Masseres lett inn. Benyttes etter behov.

AVIVIR Aloe Vera Foot Repair passer for alle hudtyper. Dufter behagelig av mentol.

 

 

Fordeler med AVIVIR Aloe Vera Foot Repair:

-Høyt innhold av økologisk Aloe Vera (82% Activ Aloe®)

-Uten parabener, mineraloljer og fargestoffer

-Framstilt med respekt for både mennesker og natur

-Biologisk lett nedbrytbar

-Et sikkert valg for deg som er opptatt av kvalitet

 

 

Innhold:

(INCI:) Aloe barbadensis leaf extract 82% (Aloe Vera inner leaf gel), Isostearyl isostearate, Glyceryl stearate, Stearic acid, Sodium lauroyl glutamate, Sodium caprinoyl / Lauroyl lactyl lactate, Sodium PCA, Tocopherol, Helianthus annuus seed oil, Cetyl palmitate, Cetearyl alcohol*, Xanthan gum, Glyceryl caprylate, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Menthol.

 

*cetearyl alcohol er ikke sprit, men et plantebasert fettalkohol som fungerer som en bløtgjørende konsistensgiver i kremen

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer