Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > AVIVIR Aloe Vera Håndkrem 50 ml

AVIVIR Aloe Vera Håndkrem 50 ml

Aloe Vera Group ApS (Danmark)

50 ml

kr 89,00

Antall:

AVIVIR Aloe Vera serien er produsert i Danmark og inneholder Activ Aloe® som er bladgelen fra friske og sunne Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kjent som Aloe barbadensis M.). Plantene er økologisk dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

 

AVIVIR Aloe Vera Hand Creme er en behagelig og pleiende håndkrem helt uten parfyme. Med høyt innhold av økologisk dyrket Aloe Vera styrker kremen hudens forsvar, tilfører fuktighet, beskytter og gjenoppbygger på en og samme tid. Det er den ideelle håndkrem til hender og neglebånd som trenger ekstra pleie. Kremen er lett og trenger raskt inn i huden. Tørre og sprukne hender blir myke og pene med denne håndkremen. Den lille tuben får du lett plass til i vesken.

AVIVIR Aloe Vera Hand Creme gir huden din alt den trenger til gjenoppbygning. Den inneholder 74% Activ Aloe®, i tillegg til vitamin B5, E-vitamin, aminosyrer og nærende fettsyrer.

AVIVIR Aloe Vera Hand Creme passer for alle hudtyper, også velegnet for deg som har sensitiv hud.

 

 

Fordeler med AVIVIR Aloe Vera Hand Creme:

-Svanemerket

-Høyt innhold av økologisk Aloe Vera (74% Activ Aloe®)

-Uten parabener, mineraloljer, fargestoffer og parfyme

-Framstilt med respekt for både mennesker og natur

-Biologisk lett nedbrytbar

-Et sikkert valg for deg som er opptatt av kvalitet

 

 

Innhold:

(INCI:) Aloe barbadensis leaf extract (Aloe Vera inner leaf gel), Octyldodecyl myristate, Tribehenin, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol*, Stearic acid, Sodium lauroyl Glutamate, Glycerin, Sodium PCA, Xanthan gum, Tocopherol, Glyceryl caprylate, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid.

 

*cetearyl alcohol er ikke sprit, men et plantebasert fettalkohol som fungerer som en bløtgjørende konsistensgiver i håndkremen

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer