Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Badger Baby Balm

Badger Baby Balm

21 g

kr 89,00

Antall:

Badger Baby Balm er en 100% naturlig og sertifisert økologisk hudpomade for baby og alle andre med sensitiv hud. Bivoks, kaldpresset olivenolje og verdifulle ekstrakter fra ringblomst og kamille virker beskyttende, beroligende og pleiende på ømfintlig hud.

 

Badger Baby Balm har en nøytral duft og er fri for lanolin og sink. Produktet er velegnet for bruk i forbindelse med tøybleier.

 

 

Innhold:

(INCI): Olea europaea fruit oil (extra virgin olivenolje), Ricinus communis seed oil, Cera alba (bivoks), Anthemis nobilis flower oil (romersk kamilleolje), Calendula officinalis flower extract (ringblomstekstrakt).

 

 

Bruksveiledning:

En liten mengde balsam varmes mellom rene fingertupper før den masseres forsiktig inn i huden.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer