Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Badger Sleep Balm

Badger Sleep Balm

21 g

kr 89,00

Antall:

Badger Sleep Balm er en beroligende og velgjørende hudbalsam som er basert på en nøye utvalgt blanding av eteriske oljer fra lavendel, bergamott og rosmarin. Badger Sleep Balm kan hjelpe deg med å finne ro i kropp og sinn etter en lang dag, så søvnen kan komme naturlig. De naturlige eteriske oljene er kjent for å kunne bidra til dyp hvile.

Denne hudbalsamen er også fin å bruke før kveldsmeditasjon.

Inneholder ingen parabener, petroleum, fargestoffer eller kunstige duftstoffer.

Badger Sleep Balm er drøy I bruk og leveres i en dekorativ boks av tinn.

 

 

Innhold:

(INCI): Olea europaea fruit oil (ekstra jomfru olivenolje), Ricinus communis seed oil, Cera alba (bivoks), Citrus aurantium bergamia peel oil (bergamottolje), Lavandula angustifolia flower oil (lavendelolje), Rosmarinus officinalis leaf/flower oil (rosmarinolje), Zingiber officinale root extract (ingefærekstrakt), Zingiber officinale root oil (ingefærolje), Abies balsamea needle oil (balsamtre olje).

 

 

Bruksveiledning:

En liten mengde balsam varmes mellom rene fingertupper og smøres på tinningene, under neseborene, på leppene, på innsiden av håndleddene og andre pulspunkter. Unngå direkte kontakt med øyne og slimhinner. Bør ikke brukes på skadet eller irritert hud.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer