Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Clipper Tea Happy Mondays

Clipper Tea Happy Mondays

Clipper Ltd (Storbritannia)

20 poser

kr 55,00

Antall:

Clipper teene er naturlige, velsmakende og rettferdige, med økologiske ingredienser. Teposene er laget av ubleket bomull. Clipper Tea Happy Mondays er en oppløftende blanding av urter og kryddere som kan bidra til å gi deg en lykkelig start på uka, men teen kan naturligvis nytes alle de andre ukedagene også. Teen er naturlig koffeinfri og kan derfor også være den aller siste tekoppen du drikker før du skal legge deg til å sove.

 

 

Innhold:

Sitrongress, ingefærrot (25%), appelsinblad, lakrisrot, sitronskall (5%), sitronverbena, naturlig sitronaroma med andre naturlige aromaer (4%), svart pepper (2,5%), kryddernellik, naturlig ingefæraroma (1%) – kun økologiske ingredienser.

 

 

Bruksveiledning:

Bruk alltid nykokt vann. Hell vannet over teposen, og la teen trekke i 3-5 minutter. Resten er opp til deg.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer