Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > CoVera Leppepomade

CoVera Leppepomade

4,25 g

kr 59,00

Antall:

Mange har blitt oppmerksomme på kokosoljens gode egenskaper og den deilige, tropiske aromaen. CoVera Leppepomade (CoVera Lip Balm) er det nyeste tilskuddet til den populære CoVera-familien. CoVera Leppepomade er en 100% naturlig leppebalsam med økologiske ingredienser. Den inneholder kokosolje som mykgjør og beskytter, og sheasmør og aloe vera som effektivt pleier og smører tørre lepper. En ny favoritt som kan brukes av hele familien – også de aller minste.

 

CoVera Leppepomade er vannfri. For å bevare oljene i leppepomaden, er den tilsatt E-vitamin, som er en naturlig antioksidant.

40% av plasten i emballasjen til CoVera Leppepomade kan klassifiseres som Post Industrial Regrind (PIR). PIR er industrielt plastavfall som resirkuleres. Ytterligere en grunn til å velge CoVera Lip Balm!

 

 

Innhold:

Kaldpresset kokosolje (Cocos nucifera oil*), solsikkeolje (Helianthus annuus seed oil*), kokosaroma (Aroma*), bivoks (Cera alba*), sheasmør (Butyrospermum parkii butter*), aloe vera (Aloe barbadensis leaf extract*), rosmarinekstrakt (Rosmarinus officinalis leaf extract*), ringblomstekstrakt (Calendula officinalis flower extract*), Vitamin E (Tocopherol).

 

*Økologiske ingredienser

 

 

Litt om hovedingrediensene:

Kokosolje

Kokosoljen har en karakteristisk duft og har fuktighetsgivende og lindrende effekt på tørre og sprukne lepper.

 

Sheasmør

Sheasmør kommer fra kjernene i nøttene til sheatreet. Med sitt høye innhold av fettsyrer bidrar også dette til mykgjøring og lindring av tørre lepper.

 

Aloe vera

De vannrike aloe verabladene kan lagre vann og fuktighet i mange måneder ved å lukke porene sine, så de beskyttes mot uttørking. De indre bladene inneholder gel som har en veldig beroligende og lindrende effekt på hud og lepper.

 

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer