Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Ecover Baderomspray

Ecover Baderomspray

Ecover EPC N.V. (Belgia)

500 ml

kr 65,00

Antall:

ECOVER er en komplett serie med miljøvennlige og hudvennlige husholdningsartikler. Ecover er helt uten kjemikalier, men vasker like godt som konvensjonelle vaskemidler. Produktene inneholder plante- og mineralbaserte ingredienser som ikke skader miljøet. All emballasje er resirkulerbar, og produktene blir naturligvis ikke testet på dyr.

 

Ecover Baderomspray (Bathroom Cleaner) gjør badet rent med god samvittighet for miljøet, med naturlige, plantebaserte ingredienser. Ecover Baderomspray gir deg skinnende rene overflater og har en behagelig, naturlig duft.

 

Innhold:

>5% ikke-ioniske tensider, anioniske tensider, konserveringsmiddel (fenoksyetanol), duftstoff fra naturlig eterisk olje (limonene), vann, sitronsyre, natriumsitrat, alkoholdenat., xantangummi.

 

OBS: Allergi-informasjon:

Ved kontakt med øynene: Skyll forsiktig med lunkent vann i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette enkelt lar seg gjøre. Fortsett å skylle. Ved vedvarende irritasjon på øyet, kontakt lege. Medbring produktet, eller ta eventuelt bilde av etiketten.

 

 

Bruksveiledning:

Spray på og tørk av med tørr eller fuktig klut. Ved vanskelige flekker kan du vente noen minutter før du tørker av.

 

NB: Må ikke brukes på marmor og naturstein.

På malte overflater og andre steder du er usikker på, kan det være smart å spraye på et lite synlig sted aller først, for å teste ut produktet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer