Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Ecover Toalettrengjøring

Ecover Toalettrengjøring

Ecover EPC N.V. (Belgia)

750 ml

kr 55,00

Antall:

Ecover er en komplett serie med miljøvennlige og hudvennlige husholdningsartikler. Ecover er helt uten kjemikalier, men vasker like godt som konvensjonelle vaskemidler. Produktene inneholder plante- og mineralbaserte ingredienser som ikke skader miljøet. All emballasje er resirkulerbar, og produktene blir naturligvis ikke testet på dyr.

 

Ecover Toalettrengjøring (Toilet Cleaner Sea Breeze & Sage) fjerner flekker uten at du trenger å skrubbe så voldsomt. Dette produktet hjelper deg med å holde toalettet rent med god samvittighet for miljøet, med naturlige, plantebaserte og mineralbaserte ingredienser, Svanemerket.

 

 

Innhold:

<5% ikke-ioniske overflateaktive stoffer, duftstoffer*. Øvrig innhold: Vann, sitronsyre, natriumcitrat, xantangummi.

*fra naturlige eteriske oljer (limonene, linalool)

 

 

Bruksveiledning:

Sprøyt en liten mengde Ecover Toalettrengjøring i toalettskålen og under toalettlokket. La produktet virke i noen minutter. Bruk toalettbørsten om nødvendig. Skyll deretter ned.

 

OBS:

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer