Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Ecover Universalrengjøring sitron

Ecover Universalrengjøring sitron

Ecover EPC N.V. (Belgia)

1 liter

kr 59,00

Antall:

ECOVER er en komplett serie med miljøvennlige og hudvennlige husholdningsartikler. Ecover er helt uten kjemikalier, men vasker like godt som konvensjonelle vaskemidler. Produktene inneholder plante- og mineralbaserte ingredienser som ikke skader miljøet. All emballasje er resirkulerbar, og produktene blir naturligvis ikke testet på dyr.

 

Ecover Universalrengjøring (All Purpose Cleaner) gjør alle vaskbare overflater rene med god samvittighet for miljøet, med naturlige, plantebaserte ingredienser. Ecover Universalrengjøring fjerner både fett og skitt og kan brukes over alt i huset på alle vaskbare overflater – som keramiske fliser, kjøkkenflater og gulver. Etterlater en frisk sitronduft.

 

 

Innhold:

>5% ikke-ioniske overflateaktive stoffer, duftstoff*, vann, alkohol denat., natriumsitrat, glycerylkaprylat, fettsyre, melkesyre.

 

*fra naturlig eterisk olje (limonene)

 

 

 

Bruksveiledning:

Bland 30 ml universalrengjøring i ca 5 liter lunkent vann. Kan brukes ufortynnet på vanskelige flekker.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer