Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > EpiNutrics EPI-B

EpiNutrics EPI-B

60 kapsler

kr 295,00

Antall:

EpiNutrics EPI-B består av naturlig ekstrakt fra brennesleblader høstet i Nord-Norge, der sola skinner 24 timer i den arktiske sommeren. Dette gir plantene en naturlig konsentrert energi. EpiNutrics EPI-B inneholder flere B-vitaminer (naturlig B-vitamin kompleks) i tillegg til C-vitamin og magnesium.

 

B-vitaminer, C-vitamin og magnesium er nødvendig for normal energiomsetning, samt normal funksjon i nervesystemet. B3, B6, B12, biotin, folsyre, C-vitamin og magnesium bidrar til normal psykologisk funksjon, og kan sammen med B2 og B5 redusere tretthet og utmattelse. B6, B12 og folsyre er viktig for dannelse av røde blodceller og for normal omsetning av homocystein, og sammen med C-vitamin er de faktorer for et normalt immunforsvar. Normal hud og friske slimhinner er avhengige av B2 og B3, samt biotin som også bidrar til hårvekst. B-vitaminene fungerer aller best samlet, som et kompleks.

 

 

Innhold:

Innhold per anbefalt døgndose (2 kapsler):

Brennesle (Urtica dioica): 430 mg

Magnesium: 100 mg

Vitamin C: 100 mg

Vitamin B5: 15 mg

Vitamin B3: 10 mg

Vitamin B6: 4,2 mg

Medis pilz-extract/epiB: 4 mg

Vitamin B2: 2,8 mg

Vitain B1: 2,4 mg

Biotin (vitamin B7): 225 mcg

Folsyre/folat (vitamin B9): 200 mcg

Vitamin B12: 9 mcg

 

Vegetabilske kapsler (av cellulose og alginat)

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 2 kapsler daglig.

 

OBS: Anbefales ikke til gravide eller ammende uten samråd med lege.

 

 

Litt om EpiNutrics

EpiNutrics er en nyutviklet serie med kosttilskudd, produsert i Norge. Produktene har vegetabilske kapsler, er uten konserveringsmidler og er utviklet i nært samarbeid med terapeuter.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer