Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Holli Mølle Havre steelcut 1 kg

Holli Mølle Havre steelcut 1 kg

Holli Mølle (Norge)

1 kg

kr 55,00

Antall:

Havre (Avena sativa) er den mest næringsrike av alle kornsortene våre. Den er rik på både B-vitaminer, E-vitamin, mineraler, nyttige fettsyrer og har også et høyt innhold av betaglukaner, en type av vannløselige kostfiber, som bidrar til å redusere innholdet av kolesterol i blodet. Havre er den yngste av de fire hovedkornsortene våre. Dyrkingen av havre kom i gang først på 1700-tallet.

 

Holli Mølle Havre steelcut lages av økologisk dyrket hel havre. Disse havregrynene er ikke valset, men skåret med kniver, Steel cut – stålkuttede havregryn - er en typisk amerikansk metode som gir en litt annen type havregrøt med mye mer struktur enn det du får ved å bruke lettkokte eller vanlige store havregryn.

Bløtlagte steelcut havregryn kan gjerne blandes inn i brøddeigen, i pannekakerøren, i kjøttboller eller kjøttkaker og mye mer.

 

 

Innhold:

Økologiske havregryn, kuttet med kniv.

 

NB: Vi gjør oppmerksom på at hovedemballasjen er lik på ALLE produktene fra Holli Mølle - på alle posene står det "steinmalt mel" uansett hva slags type produkt som er i posen. Korrekt produktnavn ser du på etiketten øverst på posen.

 

 

Allergi-advarsel:

Havren er i utgangspunktet glutenfri, men siden den foredles på samme sted som glutenholdige kornsorter, kan produsenten ikke garantere at denne havren er 100% glutenfri.

Har du fått konstatert cøliaki, er ikke dette produktet trygt for deg.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer