Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > INURSE Brystskjold

INURSE Brystskjold

kr 299,00

Antall:

Mange kvinner opplever problemer i forbindelse med amming, særlig i oppstartsperioden. Rundt en tredjedel av ammende kvinner opplever at de får sår på brystvortene de første ukene ved amming. iNurse® er et beskyttende skjold som brukes mellom amminger for å hindre at sår, revner, betennelse og soppinfeksjon oppstår.

 

INURSE Brystskjold er et nyttig hjelpemiddel for deg som ammer og bidrar til at du kan amme lenger. INURSE brukes mellom amminger og plasseres under klærne. Produktet er spesialdesignet for å beskytte brystvorten. De spesielle ventilasjonshullene i brystskjoldet sørger for at brystvortene tilføres luft og oksygen. Dette fremmer sårheling og forebygger brystbetennelse og soppinfeksjon.

Det unike med INURSE er dreneringshullene i brystskjoldet, som sikrer at eventuelt overskytende morsmelk kan renne ut. Dermed vil området rundt brystet holde seg tørt og risikoen for sopp og bakterier reduseres. INURSE kan brukes i kombinasjon med både ull-ammeinnlegg og engangs ammeinnlegg, samt med sårhelende krem, om nødvendig.

INURSE er ergonomisk utformet og utviklet av danske bandasjister. Brystskjellet er spesialdesignet av medisinsk godkjent plastmateriale, uten ftalater eller andre skadelige stoffer. INURSE er skånsom i bruk, også hvis du sliter med meget sart hud. INURSE er en enkel og behagelig beskyttelse og anbefales av både ammerådgivere, jordmødre og sykepleiere.

iNurse® er 100% produsert i Danmark.

 

 

Gode råd og tips:

Bruk INURSE kun om dagen.

Sørg for at ammebrystholderen din ikke er for stram.

Du kan med fordel bruke ammeinnlegg under dreningshullene i brystskjoldet. Det er viktig å skifte ammeinnlegget hvis det blir for vått, ellers kan det blokkere lufttilførselen til brystet.

Trykk aldri iNurse brystskjold for hardt inn mot brystet. Da kan du risikere å blokkere lufttilførselen og også klemme melkegangene i brystet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer