Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > King Soba Noodles Black Rice

King Soba Noodles Black Rice

250 g

kr 49,00

Antall:

King Soba har et bredt utvalg av snarkokte, glutenfrie, asiatiske nudler som gjør det enkelt å lage spennende retter på null komma niks. King Soba er opptatt av næringsinnholdet i nudlene og har derfor valgt å bruke glutenfrie, økologiske fullkornsingredienser i nudlene sine. King Soba Black Rice Noodles er laget av 55% svart rismel og 45% fullkornsrismel som begge er naturlig glutenfrie. Nudlene av svart ris blir mørklilla når de kokes, og har en god, nøtteaktig smak.

 

 

Litt om svart ris:

Svart ris er spesielt næringsrik, med blant annet fem ganger så mye protein- og mineralinnhold som vanlig hvit ris. Svart ris er rik på jern, kalsium, sink, mangan, selen og B-vitaminer.

 

Litt om fullkornsris (på engelsk kalt brun ris):

Fullkornsris inneholder mange nyttige næringsstoffer, blant annet B-vitaminer og mineraler som blant annet selen og magnesium. Hos brun ris/fullkornsris er de næringsrike skalldelene beholdt – risen er ikke polert.

 

 

Innhold:

Økologisk svart ris mel (55%), fullkornsrismel (45%), vann.

 

Økologisk sertifisering: ECOCERT

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 1523 kJ / 359 kcal

Fett 3 g

Protein 7 g

Karbohydrater 76 g

 

 

Bruksveiledning:

Kok opp vann i en kjele. Legg i nudlene.

La nudlene koke i 4-5 minutter på middels varme.

Hell fra vannet.

Skyll nudlene raskt med litt kaldt vann.

 

Sobanudler spises gjerne sammen med wokede grønnsaker og sopp, tofu, fisk, skalldyr, kylling eller annet kjøtt. De er også vanlige å ha i suppe, for eksempel i misosuppe.

Du finner mange inspirerende oppskrifter med asiatiske nudler på nettet, også mange vegetariske og veganske – særlig hvis du bruker det engelske begrepet ”soba noodles”.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer