Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Loving Earth Cheesecake Lemon Caramel Chocolate

Loving Earth Cheesecake Lemon Caramel Chocolate

80 g

kr 65,00

Antall:

Loving Earth lager økologiske, plantebaserte og klimavennlige sjokolader på fabrikken sin, som drives av solenergi. Sammen med Rainforest Foundation UK, jobber Loving Earth direkte med Asháninka samfunnet i Peru, som dyrker kakaoen som brukes i Loving Earth-sjokoladene. Dette gjøres med respekt for kultur og miljø, og støtter opp om regenererende jordbruksmetoder som maksimerer verdien i skogen i det lange løp.

 

Loving Earth Cheesecake Lemon Caramel Organic Chocolate består av 35% sertifisert økologisk rå kakao fra Satipo i Peru, i kombinasjon med rå cashewnøtter og kokos, tilsatt en liten mengde ekte sitronolje salt og kun søtet med kokosblomstnektar fra Java i Indonesia. Dette gir en nydelig karamellsmak kombinert med et hint av sitron – og bringer tankene over mot en klassisk ostekake.

  • Melkefri
  • Vegansk
  • Lav GI
  • Miljøvennlig emballasje

 

Alle Loving Earth-sjokoladene har miljøvennlig forpakning. Sjokoladeemballasjen er laget av resirkulerte papirfibre, og det lekre designet er trykket med plantebasert blekk. Den gjennomsiktige innerfolien ser ut som vanlig plast, men den er 100% plantebasert og kan komposteres.

 

 

Innhold:

Rå kakao** (35% kaldpresset kakaosmør**), fordampet kokosblomstnektar**, rå cashewnøtter*, kokos*, eterisk olje av sitron (<1%).

*sertifisert økologisk

**sertifisert Fairtrade

 

Allergi-advarsel:

Inneholder cashewnøtter.

Kan inneholde spor av andre nøtter.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer