Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Loving Earth Creamy Coconut Mylk Chocolate

Loving Earth Creamy Coconut Mylk Chocolate

80 g

kr 65,00

Antall:

Loving Earth lager økologiske, plantebaserte og klimavennlige sjokolader på fabrikken sin, som drives av solenergi. Sammen med Rainforest Foundation UK, jobber Loving Earth direkte med Asháninka samfunnet i Peru, som dyrker kakaoen som brukes i Loving Earth-sjokoladene. Dette gjøres med respekt for kultur og miljø, og støtter opp om regenererende jordbruksmetoder som maksimerer verdien i skogen i det lange løp.

 

Loving Earth Creamy Coconut Mylk Organic Chocolate består av 47% sertifisert økologisk rå kakao fra Satipo i Peru, i kombinasjon med kokosmelk og kun søtet med kokosblomstnektar fra Java i Indonesia.

  • Melkefri
  • Vegansk
  • Lav GI
  • Miljøvennlig emballasje

 

Alle Loving Earth-sjokoladene har miljøvennlig forpakning. Sjokoladeemballasjen er laget av resirkulerte papirfibre, og det lekre designet er trykket med plantebasert blekk. Den gjennomsiktige innerfolien ser ut som vanlig plast, men den er 100% plantebasert og kan komposteres.

 

 

Innhold:

Rå kakao** (47% kaldpresset kakaosmør**, rå kakaobønner**), fordampet kokosblomstnektar**, kokos* (23%).

*sertifisert økologisk

**sertifisert Fairtrade

 

Allergi-advarsel:

Kan inneholde spor av nøtter.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer