Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Manna Laurbærblad 20 g

Manna Laurbærblad 20 g

20 g

kr 45,00

Antall:

Laurbær (Laurus nobilis) høstes fra et eviggrønt tre som vokser i Middelshavsområdet. Tørkede laurbærblader brukes som krydder. Laurbærblad passer godt i supper, sauser, marinader, posteier, gryteretter, sildeanretninger, til kokt og stekt fisk, oksekjøtt, viltkjøtt og sammen med bønner, linser og tomater.

Laurbærbladets aromatiske blader har i årtusener også vært mye brukt til æresbevisning og heder (derav navnet nobilis som betyr fornem eller adel).

Allerede i antikken ble det gitt laurbærkranser som et seierstegn, akkurat som det i dag også brukes ved høytidelige seremonier (særlig i forbindelse med større sportsarrangementer).

Innhold:

Økologiske, tørkede, hele laurbærblader.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer