Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Meno Joy 60 tabletter

Meno Joy 60 tabletter

New Nordic Healthcare Aps (Danmark)

60 tabletter

kr 265,00

Antall:

Overgangsalderen er en naturlig fase i livet, som enhver kvinne går igjennom. Typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen er hetetokter, svettetokter, rastløshet, humørsvingninger og innsovningsvansker. Meno Joy er et kosttilskudd basert på en kombinasjon av blant annet rødkløver og humle, utviklet for kvinner i overgangsalderen.

 

Meno Joy hjelper til med en regulering av hormonbalansen, så du kan minske de vanlige overgangsproblemene. I tillegg til rødkløver og humle, som inneholder en rekke naturlige isoflavoner, inneholder Meno Joy også ekstrakt av damiana, samt magnesium, B-vitaminer og D-vitamin.

Rødkløver og humle hjelper kroppen med å håndtere de typiske overgangsproblemene, og damiana er også gunstig for hormonbalansen. Magnesium og B-vitaminer bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og for reduksjon av trøtthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar ytterligere til regulering av hormonell aktivitet. Innholdet av magnesium og D-vitamin bidrar til å opprettholde normale knokler. D-vitamin bidrar til aborbsjon og utnyttelse av kalsium fra kosten.

 

 

Innhold:

Rødkløverblomst-ekstrakt (Trifolium pratense L.), mineral (magnesiumkarbonat), damiana-ekstrakt (Turnera diffusa L.), fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), humle-ekstrakt (Humulus lupulus L.), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, magnesiumstearat), vitaminer (nikotinamid, kalsium-D-pantotenat, cyancobalamin, kolekalsiferol, riboflavin, pryidoksinhydroklorid, tiamin mononitrat, folsyre, D-biotin), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

 

 

Næringsinnhold per døgndose (2 tabletter):

Rødkløverblomst-ekstrakt 624 mg (standardisert til 8% isoflavoner)

Humle-ekstrakt 100 mg (10:1 tilsvarende 1000 mg tørket frukt)

Damiana-ekstrakt 250 mg (5:1 tilsvarende 1250 mg tørket urt)

D-vitamin 6 mcg

Tiamin (B1) 1,1 mg

Niacin 16 mg

Vitamin B6  1,4 mg

Folsyre 200 mcg

Vitamin B12  2 mcg

Biotin 50 mcg

Pantotensyre 6 mg

Magnesium 124 mg

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid.

OBS: Anbefales ikke til gravide, ammende eller til barn under 11 år (kun etter nærmere avtale med lege eller helsepersonell).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer