Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Natracare Truseinnlegg enkeltpakkede lange (16 stk)

Natracare Truseinnlegg enkeltpakkede lange (16 stk)

Bodywise UK Ltd (Storbritannia)

16 stk

kr 45,00

Antall:

Underlivet er et av de mest sensitive områdene på kroppen vår – derfor er det spesielt viktig å pleie dette området med omhu. Natracare-produktene er myke og behagelige, produsert med kun plantebaserte materialer. Overflaten er av sertifisert økologisk bomull som naturligvis ikke er klorbleket. Produktene er fri for plast, petroleum, latex, lotion og parfyme og er dermed også velegnede for deg som har sensitiv hud.

 

Mange kvinner er plaget med kontaktallergier og hudirritasjoner i underlivet. Kvinner som har problemer med overvekst av candida-sopp er ofte spesielt følsomme overfor syntetiske materialer.

Natracare Truseinnlegg enkeltpakkede lange (Panty Liners Wrapped Long) er myke og behagelige, av ren, økologisk sertifisert bomull som lar huden puste. Disse truseinnleggene har en avrundet fasong og er ekstra lange for økt sikkerhet og komfort. De er individuelt pakket og er dermed praktiske å ha med i vesken. De kan brukes daglig, og er spesielt fine om du bruker syntetisk undertøy, men ønsker ren bomull i kontakt med huden i underlivet.

Truseinnleggene gir tilleggsbeskyttelse ved bruk av tamponger, mensbeger og ved bruk av legemidler i form av stikkpiller og kremer.

 

 

Innhold:

Natracare Truseinnlegg enkeltpakkede lange leveres i pakke med 16 stk individuelt pakkede truseinnlegg, produsert av kun plantebaserte materialer, med overflate av økologisk, ubleket bomull, fri for plast, petroleum, latex, lotion og parfyme.

Natracare Truseinnlegg enkeltpakkede lange er miljøsertifiserte (Svane-merket) og er over 99% biologisk nedbrytbare.

 

 

Trygt for deg – trygt for miljøet

Natracare har siden 1989 arbeidet med å tilby kvinner rene, trygge hygieneprodukter av høy kvalitet. Produktene reflekterer en høy etisk standard og tilbyr mange fordeler for deg som foretrekker naturlige produkter fri for unødvendige kjemikalier. Produktene inneholder ikke polyakrylat (syntetisk superabsorberende plaststoff) og har heller ikke plastoverflate. Begge deler er velkjent i sammenheng med hudirritasjoner. Mange kvinner har blitt kvitt underlivsplagene sine ved å bytte til Natracare-produkter.

Hvert år kastes over 45 milliarder bind! Hvis de ble lagt ende mot ende, ville de rekke helt til sola – og skulle de bli gravd ned, ville hullet bli 90 meter dypt og 90 meter bredt. De fleste bind og intimservietter er fulle av syntetiske materialer så som plast, som ikke brytes ned i jorda på flere hundre år.

Bruker du Natracare, kan du være sikker på at produktene er mellom 95% og 100% biologisk nedbrytbare og komposterbare. Natracare-produktene er dermed også miljøvennlige etter at du har brukt dem.

Natracare er derfor det naturlige valget for moderne kvinner som er opptatt av å bidra med miljøvern i praksis.

 

Nettbutikken helseogkost.no sender alle Natracare-produktene hjem til deg – uansett hvor du bor i Norge.

Se hele utvalget av Natracare-produkter her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer