Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Oléanat Aprikossåper 3 stk

Oléanat Aprikossåper 3 stk

Le Secret Naturel (Frankrike)

450 g (3 x 150 g)

kr 149,00

Antall:

Oléanat såpestykkene er laget av vegetabilske oljer, kombinert med ekte eteriske oljer fra utvalgte urter, for å gi deg en naturlig, miljøvennlig og hudvennlig rengjøring som ikke tørker ut huden.

 

Oléanat Aprikossåper (Savonettes Naturelles Abricot) er laget helt uten mineraloljer, uten parabener, uten kunstige konserveringsmidler, farge eller syntetisk duft. Såpene er laget på gammeldags vis. Det er tidkrevende, men allikevel riktig – fordi mangeårig erfaring tilsier at dette gir det aller beste resultatet.

 

 

Innhold:

Grunnsåpe av kokosolje og palmeolje, vann, salt, vegetabilsk glyserin, naturlig duft fra ekte eteriske oljer, aprikoskjerneolje.

Økologisk sertifisering: ECOCERT

 

 

Bruksveiledning:

Oléanat Aprikossåper er beregnet for daglig bruk og kan benyttes av hele familien – også av deg som har sensitiv hud.

 

 

Litt om produsenten Le Secret Naturel

Firmanavnet Le Secret Naturel betyr ”naturens hemmelighet”. Produksjonsmetodene deres er siden 2002 BIO-sertifisert av det franske ECOCERT (som tilsvarer vår økologiske merking Debio). Produktene lages i Provence i Sør-Frankrike, i nærheten av Avignon, med dyp respekt for naturen og selvsagt uten at de blir testet på dyr.

Oléanat-produktene er utviklet for å gi deg det beste fra naturens egne råvarer, og produseres av kun vegetabilske oljer kombinert med ekte eteriske oljer fra utvalgte planter, uten kunstige fargestoffer, konserveringsmidler eller andre kunstige tilsetninger. Selve produksjonen er også miljøvennlig.

Alle produktene er dermatologisk testet og er velegnet også for sensitiv hud.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer