Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Organic India Lipidcare 90 kapsler

Organic India Lipidcare 90 kapsler

90 kapsler

kr 245,00

Antall:

De ayurvediske kosttilskuddene fra Organic India er komponert i henhold til både empirisk og vitenskapelig forsking. Kun rene, sertifiserte økologiske råvarer blir brukt. Det legges vekt på kvalitet i all ledd av produksjonen. Ifølge ayurvedisk empirisk viten støtter urteblandingen i Organic India Lipidcare opprettholdelsen av et sunt hjerte- og karsystem. Produktet inneholder urter som hjelper til å minske triglyseridnivået, bidrar til å senke blodets innhold av LDL (usunt kolesterol) og øke innholdet av HDL (sunt kolesterol). Urteblandingen i Organic India Kolesterol Formel støtter fettomsetningen i blodet og inneholder antioksidanter som kan bidra til å opprettholde et normalt immunforsvar.

 

 

Innhold:

Arjuna (Terminalia arjuna), harjor (Cissus quandrangularis), amalaka/amla (Phylanthus emblica), Vana Tulsi (Ocimum gratissimum), vegetabilsk kapsel HPMC (hydroksypropylmetylcellulose).

 

Innhold per kapsel:

Økologisk arjuna 260 mg

Økologisk harjor 260 mg

Økologisk amalaki/amla 90 mg

Økologisk Vana Tulsi 90 mg

 

 

 

Bruksveiledning:

Normal dosering (forebyggende):
1-2 kapsler 2 ganger om dagen sammen med mat og vann, eller etter anbefaling av terapeut eller helsepersonell. Kapslene kan eventuelt åpnes, og innholdet kan strøs på maten, eller blandes i smoothie, juice eller vann.

Terapeutisk dosering: 
3-4 kapsler 3 ganger daglig, etter måltidene, sammen med varmt vann eller økologisk te

(etter anbefaling av B Sc Ayurveda Branco Markovic).

 

 

Litt om Organic India

Organic India hjelper bøndene og deres familier på den indiske landsbygda til å få et verdig liv etter flere tiår med såkalt moderne landbruk. Jorda de eier ble utsatt for utnyttelse og ødeleggelse ved at kunstige gjødslingsmetoder resulterte i utmagret, "død" jord og fortvilte, desperate og ekstremt fattige bønder da Organic India startet med tilbakeføringen til økologisk jordbruk. Titusener av åkre har gjenvunnet sin økologiske jordbruksstandard. På denne jorda dyrker de indiske bøndene nå Tulsi og mange flere økologiske urter, planter og matvarer. Bøndene får høyeste markedspris for de økologiske produktene sine.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer