Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Organic India Moringa 90 kapsler

Organic India Moringa 90 kapsler

90 kapsler

kr 245,00

Antall:

De ayurvediske kosttilskuddene fra Organic India er komponert i henhold til både empirisk og vitenskapelig forsking. Kun rene, sertifiserte økologiske råvarer blir brukt. Det legges vekt på kvalitet i all ledd av produksjonen. Organic India Moringa kapsler inneholder økologiske moringa-blader.

 

Moringa oleifera blir ofte omtalt som ”mirakeltreet” på grunn av sine mange bruksmuligheter. Treet stammer opprinnelig fra India, men dyrkes nå i mange andre land også. Bladene er næringsrike, med et høyt innhold av B-vitaminer og aminosyrer – byggesteinene til proteiner. De ferske bladene fra treet får tørke i skyggen, før de blir forsiktig knust og malt til et fint pulver som fylles i vegetabilske kapsler.

Moringa kan være godt egnet for å bygge opp og beholde fysisk styrke og utholdenhet, og til restitusjon – både i forbindelse med trening og etter sykdom.

 

 

Innhold:

Økologiske tørkede moringablader (Moringa oleifera) i vegetabilske kapsler.

 

Innhold per anbefalt dosering (4 kapsler):

Vitamin A 3000IU (6%*)

Vitamin C 12 mg (20%)

Tiamin 2,25 mg (150%)

Riboflavin 3 mg (180%)

Vitamin B12  9 mcg (150%)

Kalsium 40 mg (4%)

Jern 1 mg (6%)

 

*prosent av dagsbehov

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt daglig dosering (forebyggende) er 4 kapsler sammen med mat eller vann.

Kapslene kan eventuelt åpnes og innholdet kan blandes i smoothie, juice eller vann eller strøs over mat (smaker omtrent som spinat).

 

For terapeutisk virkning kan doseringen dobles de første 3 ukene (eller mer). Rådfør deg gjerne med en naturterapeut, som vil kunne anbefale en dosering som er riktig for akkurat deg.

 

OBS: Hvis du er gravid, hvis du ammer eller hvis du bruker medisin, bør du konsultere lege eller naturterapeut før du eventuelt starter med dette produktet.

Litt om Organic India

Organic India er den første bedriften som introduserer Tulsi til verden som en velsmakende te. I denne prosessen hjelper Organic India bøndene og deres familier på den indiske landsbygda til å få et verdig liv etter flere tiår med såkalt moderne landbruk. Jorda de eier ble utsatt for utnyttelse og ødeleggelse ved at kunstige gjødslingsmetoder resulterte i utmagret, "død" jord og fortvilte, desperate og ekstremt fattige bønder da Organic India startet med tilbakeføringen til økologisk jordbruk. Titusener av åkre har gjenvunnet sin økologiske jordbruksstandard. På denne jorda dyrker de indiske bøndene nå økologiske urter, planter og matvarer. Bøndene får høyeste markedspris for de økologiske produktene sine.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer