Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Purasana Grass Mix pulver rawfood 200 g

Purasana Grass Mix pulver rawfood 200 g

Biovita bvbs (Belgia)

200 g

kr 325,00

Antall:

Purasana SuperGreens Gressmiks er en kombinasjon av grønne gressjuicepulvere - byggressjuice, hvetegressjuice, alfaalfajuice, havregressjuice og kamutjuice. Kaldpresset for å skape en sunn blanding av essensielle næringsstoffer som kan bidra til en naturlig syre-base-balanse. Umiddelbart etter innhøstning kaldpresses skuddene, og saften omdannes til en ren og bærekraftig grønn kraft. Det bidrar til at alle de beste ingrediensene og fytonæringsstoffene bevares i produktet.

 

Innhold:

Pulver fra byggressjuice* (Hordeum vulgare), hvetegressjuice* (Triticum aestivum), alfalfajuice* (Medicago sativa), kamutjuice* (Triticum turgidum) og havregressjuice* (Avena sativa) fra USA.
* økologisk dyrket.

 

Bruksveiledning:

Tilsett 3 ss pulver i 300 ml væske, for eksempel juice, shake eller smoothie. Du kan også blande pulveret i yoghurt, grøt eller frokostblanding.

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 1410 kJ / 333 kcal

Fett 5,4 g

Karbohydrater 39 g

Protein 32 g

Kostfiber 1,4 g

Salt 2,3 g (naturlig innhold, ikke tilsatt)

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer