Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Purasana Rødbetpulver rawfood 200 g

Purasana Rødbetpulver rawfood 200 g

200 g

kr 165,00

Antall:

Purasana Rødbetpulver (Beet Root Raw Powder) er laget av nyhøstede rødbeter som er skrelt, dehydrert og malt til et fint pulver med en flott, dyprød farge. Dette er skikkelig supermat med mange nyttige, lettopptakelige næringsstoffer.

 

Rødbeter har vært dyrket overalt i verden i tusenvis av år og er manges favoritt både på grunn av smaken, næringsinnholdet og ikke minst den lekre fargen som denne røde roten har. Rødbeter inneholder mye betakaroten, B-vitaminer og C-vitamin i tillegg til kalium, magnesium og jern. Det er mye kostfiber i rødbeter, og dette er nyttig for fordøyelsen. Dessuten er rødbetene også rike på antioksidanter, noe som gjør dem spesielt populære for dem som trenger et kosthold som høyner oksygenopptaket i blodet – for eksempel de som løper mye, både for mosjonister og for de profesjonelle idrettsutøverne.

 

 

Innhold:

100% økologisk rødbetpulver (Beta vulgaris rubra) fra Kina. Rawfood.

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 1400 kJ / 334,38 kcal

Fett 2 g

Protein 1,38 g

Karbohydrater 73,12 g

Kostfiber 2,87 g

Salt 0,49 g (naturlig innhold – ikke tilsatt)

 

Betakaroten (provitamin A) 214 mg

C-vitamin 45 mg

Magnesium 63,2 mg

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 3 ts pulver til 300 ml drikke.

 

Purasana Rødbetpulver kan blandes direkte i vann eller juice – eller i en smoothie. Du kan også ha rødbetpulveret i ulike matretter. Det vil for eksempel gi en fin rosa farge på bakverk og i gryteretter.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer