Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Refill filter (1 stk) Grayl G3+ Purifier Filter til Grayl Vannfilterflaske

Refill filter (1 stk) Grayl G3+ Purifier Filter til Grayl Vannfilterflaske

1 stk

kr 499,00

Antall:

Med Grayl G3+ Purifier Filter får du trygt drikkevann enkelt og raskt, enten det er fra en vannkran, fra et skogsvann, et fjellvann, en elv, en bekk eller en innsjø. Grayl G3+ Purifier Filter er utviklet for å kunne brukes i alle verdensdeler, også i fjerne himmelstrøk. Grayl G3+ Purifier Filter er et kraftigere filter som også fjerner virus og parasitter, i tillegg til enda flere bakterier enn det standardfilteret gjør. Filtrering av 0,5 liter vann med G3+ Purifier Filter tar allikevel kun 30 sekunder.

 

Grayl G3+ Purifier Filter er et avansert kombifilter som inneholder et dobbelt lag bestående av 3 deler:

-trippel ioneladet mesh som fanger opp 99,999% av bakterier (som for eksempel E.coli og Salmonella), virus (som for eksempel Hepatitt A og SARS) og parasitter (som for eksempel Giardia)

-ultra pulverisert, aktivt kull fra kokosskall, absorberer uønsket lukt og smak (blant annet klor) i tillegg til kjemikalier og tungmetaller (som aluminium og bly)

-anti-mikrobe middel som holder filteret rent mellom hver bruk

 

Grayl G3+ Purifier Filter er beregnet for bruk overalt i hele verden. Grayl G3+ Purifier Filter er utviklet for å kunne filtrere opp til 150 liter vann før det må byttes.

 

 

 

Filterbytte på Grayl Vannfilterflaske er veldig enkelt

Se demonstrasjonsvideo for hvordan du bytter filter i Grayl Vannfilterflaske her

 

 

Lurer du på hva som egentlig er forskjellen mellom Grayl G3+ Standard Filter og Grayl G3+ Purifier Filter?

Her ser du forskjellen på de to filtertypene:

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer