Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > SOS Health D3000 oral vitamin D3 spray 30 ml

SOS Health D3000 oral vitamin D3 spray 30 ml

30 ml

kr 195,00

Antall:

D-vitaminsprayen fra SOS Health er en innovativ, oral spray, som absorberes direkte gjennom slimhinnene i munnen til blodstrømmen. Høyere opptak, bedre effekt, skånsom mot magen. Behagelig smak – naturlig aroma fra mynte. Vitamin D bidrar til normal funksjon av immunforsvaret og muskulaturen, og normal funksjon, utvikling og opprettholdelse av skjelett og tenner.

SOS Health D3000 inneholder vitamin D3 (kolekalsiferol) som regnes for å være den formen av vitamin D som lettest tas opp av kroppen. Kilden til vitamin D3 i denne sprayen er lanolin.

 

Innhold:

Renset vann, fruktose, sitronjuice, akasiegummi, kolekalsiferol (vitamin D3), natriumbensoat (E211 konserveringsmiddel), lecitin, eterisk olje av åkermynte (Mentha arvensis).

Bruksveiledning:

Før første gangs bruk: Trykk ned spraypumpen 3-4 ganger. Rist flasken godt før bruk.

Sett korken på plass etter bruk. Oppbevar flasken stående. Oppbevares i romtemperatur, ikke i direkte sollys.

Dersom produktet ikke brukes over lengre perioder, kan dysen bli tett. Skyll den i så fall under varmt vann for å fjerne blokkeringen.

Anbefalt dosering for voksne: 1 spraydose pr dag.

Spray 1 spraydose i munnen – under tungen eller på innsiden av kinnet.

1 spraydose gir deg:

3000 IE = 75 mcg vitamin D3 (750%*)

* nordisk referanseverdi

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer