Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Solaray Betakaroten 15 mg 50 kapsler

Solaray Betakaroten 15 mg 50 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

50 kapsler

kr 215,00

Antall:

Solaray Betakaroten 15 mg inneholder naturlig betakaroten fra algen Dunaliella salina og karotenoidkompleks fra annatto-olje, gulrot, sitrongress, spirulina og yamsrot, i en base av olivenolje for godt opptak.

 

Karotenoider er fargestoffer som finnes i grønne, gule, oransje og røde plantedeler. Det er i dag påvist over 300 karotenoider, hvorav betakaroten er den mest kjente og virksomme av karotenoidene. Betakaroten omdannes til vitamin A når kroppen har behov for det. Vitamin A bidrar til normal omsetning av jern, og bidrar også til å opprettholde sunne slimhinner og normal hud. Vitamin A er godt for synet og er nyttig for immunsystemets normale funksjon. Betakaroten er fettoppløselig og lagres blant annet i hudceller, hvor det har betydning for pigmentdannelsen.

 

Innhold:

Naturlig betakaroten (fra Dunaliella salina), karotenoidkompleks (annatto-olje Bixa orellana, gulrotkonsentrat, pulver av sitrongress, spirulina og yamsrot), olivenolje, gelatinkapsel (gelatin, fuktighetsbevarer (glyserol), overflatebehandlingsmiddel (gul bivoks), emulgator (soyalecitin), fargestoff (titandioksid).

 

Innhold per anbefalt døgndose:

1 kapsel inneholder:

15 mg betakaroten

7 mg karotenoidkompleks

 

Bruksveiledning:

Anbefalt døgndose er 1 kapsel daglig.

 

Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år.

Erstatter ikke solkrem.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer