Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Solaray MSM 1000 mg 60 kapsler

Solaray MSM 1000 mg 60 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

60 kapsler

kr 199,00

Antall:

MSM (Metylsulfonylmetan) er en naturlig, organisk svovelkilde. Cellene i kroppen vår inneholder svovel, men vi mennesker har det minste svovel-lageret av alle dyrearter. Vi kan raskt bli underernærte på svovel om vi spiser lite proteiner, har sykdommer, tar medisiner eller gjør aktiviteter som bruker opp svovel-lageret vårt. Solaray MSM gir kroppen organisk, lett opptakelig og lett anvendelig svovel som blant annet brukes til å produsere kroppens egne antioksidanter.

 

Med økt tilgang på organisk svovel oppnår du bedre restitusjonsevne etter harde påkjenninger, som for eksempel trening. MSM er godt for ømme og stive muskler og ledd, fordi svovel er viktig for fornyelse og vedlikehold av brusk og bindevev. MSM er også godt for hud, hår og negler. Når vi blir eldre lager kroppen mindre kollagen. Huden mister elastisiteten, og vi får rynkete og mindre stram hud. MSM er anerkjent verden over som et foryngende stoff som gjør hår og negler sterkere og huden strammere. Mange kaller derfor svovel for ”skjønnhetsmineralet”. MSM er også bra for magen og tarmsystemet, siden svovel benyttes i vedlikehold og fornyelse av tarmens slimhinner.

 

 

Innhold:

MSM (metylsulfonylmetan), kapsel (gelatin).

 

Innhold per anbefalt døgndose:

1 kapsel inneholder 1000 mg MSM

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt daglig dosering 1 kapsel i forbindelse med et måltid.

Anbefales ikke til gravide eller ammende.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer