Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Urtekram Lakrisrotpulver 30 g

Urtekram Lakrisrotpulver 30 g

Urtekram AS (Danmark)

30 g

kr 29,00

Antall:

Lakrisrot (Glycyrrhiza glabra) er særlig utbredt i Middelhavsområdet. Den brukes særlig som krydder – til søte godterier, som aroma i te og i leskedrikker, og til framstilling av likør Lakrisrot er en flerårig staude eller halvbusk i erteblomstfamilien, Den kan bli opp til 180 cm høy. Den lange jordstengelen med forgreininger (rhizomer) kan bli 1 meter lang. Røttene høstes når de er 3-4 år gamle. De vaskes, skrelles og tørkes ved 35 grader før de pulveriseres.

Urtekram Lakrisrotpulver er velegnet til å smaksette hjemmelagede godterier og sjokolader. Pulveret kan også benyttes i kaker og til desserter - særlig is får en ny dimensjon med litt lakrispulver på toppen. Lakrisrotpulver kan også brukes som naturlig søtningsmiddel i for eksempel te – som da får en fyldig og karakteristisk lakrissmak. 

 

Innhold:

100% rent pulver av økologisk lakrisrot.

 

OBS: Lakris bør generelt brukes med forsiktighet. Anbefales ikke for personer med høyt blodtrykk.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer