Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Weleda Leppebalsam Rose

Weleda Leppebalsam Rose

Weleda (Tyskland)

10 ml

kr 99,00

Antall:

Weleda Leppebalsam Rose er en mykgjørende og beskyttende leppebalsam som gir en ørliten fargenyanse til leppene. Basert på helt naturlige og vitaminrike ingredienser som mykgjørende olivenolje og jojobaolje sammen med beskyttende sheasmør og ekstrakt fra vanilje og rose. Leppene får en fin, lett farge og pen glans.

 

Weleda Lip Balm Rose er perfekt for deg som vil ha en naturlig og økologisk leppebalsam som beskytter og gir næring, samtidig som leppene får en lett glans og et lite snev av farge.

 

Innhold:

(INCI): Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Hydrogenated Castor Oil, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Butyrospermum Parkii Butter, Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides (CI 77491), Fragrance*, Citronellol*, Benzyl Alcohol*, Geraniol*, Eugenol*, Farnesol*.
*Fra naturlige essensielle oljer

 

Dermatologisk testet

Vegan

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer