Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Yogi Tea Inner Harmony

Yogi Tea Inner Harmony

Yogi Tea GmbH (Tyskland)

17 poser

kr 59,00

Antall:

Yogi Tea er økologiske, velsmakende teer – med oppskrifter som har sin opprinnelse fra det eldgamle indiske helsesystemet: Ayurveda, som betyr kunnskap om livet. Formålet med den ayurvediske tradisjonen er å skape en helhetlig harmoni og balanse i hverdagslivet. Med Yogi Tea får du en god og nyttig smak av den ayurvediske filosofien. Hektiske dager kan forstyrre den indre balansen. Yogi Tea Inner Harmony er blitt komponert for å møte dagens rytme på en avslappet måte. Nytelsen av velgjørende ingredienser som beroligende sitronmelisse, duftende lavendelblomster og varmende kanel gir deg en liten pause i hverdagen – når som helst – enten det er på dagen eller kvelden.

 

 

Innhold:

Sitronmelisse* (46%), rooibos* (15%), lakrisrot*, kanel* (6%), kakaoskall*, basilikum*, peppermynte*, kamilleblomst*, rosmarin*, svart pepper*, fennikel*, lavendelblomst*.

 

*økologisk

 

 

Bruksveiledning:

Bruk en pose til hver kopp med Yogi Tea Inner Harmony. Hell 250 ml kokende vann over teposen, og la den trekke i ca. 5 minutter (eller enda litt lenger for kraftigere smak).

Søtes eventuelt etter din egen smak.

Lukk øynene, bruk nesen, kjenn aromaen fra denne gode teen og unn deg en liten pause – det har du helt sikkert fortjent.

 

 

Kort informasjon om noen av ingrediensene:

Sitronmelisse

Biene elsker blomstene som er fulle av nektar, og vi mennesker setter pris på den friske, sitronlignende smaken på bladene. Dessuten har sitronmelisse alltid vært kjent innen folkemedisinen, siden den skal ha en legende virkning på de forskjelligste sykdommer. I middelalderen var sitronmelisse så høyt aktet at det ble utstedt et dekret om at den måtte plantes i alle klosterhager i Europa.

 

Rooibos

Rooibos er en plante i erteblomstfamilien. Navnet rooibos er afrikaans for rødbusk, og rooibos dyrkes fremdeles kun i Cedarberg-fjellene i Sør-Afrika. Planten kan vokse seg opptil to meter høy, og bladene høstes bare én gang i året. Det er disse bladene som blir til rooibos – Sør-Afrikas lett fruktige og søtlige nasjonaldrikk – som ofte kalles for rød te (selv om den ikke kommer fra den ”ekte” tebusken).

 

Lavendelblomst

Rundt Middelhavet lukter du den overalt, lavendelens sterke duft. Det er også fra denne regionen den opprinnelig kommer fra, selv om de vakre blomstene med tiden har ført til at den nå dyrkes nesten overalt. Lavendel smaker syrlig, krydderaktig og litt bittert og inneholder verdifulle eteriske oljer.

 

Kanel

Kanel var en gang en av verdens dyreste krydder, og skal allerede ha blitt brukt som krydder i Kina 3000 år f.Kr. Kanel utvinnes av barken på det sør-asiatiske kaneltreet, smaker aromatisk og inneholder verdifulle eteriske oljer.

 

Kakaoskall

Kakaotreet, som opprinnelig stammer fra regnskogen i Latin-Amerika er fremfor alt blitt berømt for sine bønner – råmaterialet for sjokolade. Men også skallene til kakaobønnefrukten har en klar søtlig og fyldig aroma.

 

 

Litt om Yogi Tea’s historie

Allerede for mange hundre år siden ble det laget velsmakende og virkningsfulle blandinger av krydder og urter. Disse ble drukket som te hos yogiene høyt oppe i Himalaya-fjellene og var kjent for å virke helende for kroppen og beroligende for sinn og sjel.
I 1969 forlot Yogi Bhajan sitt hjemland India for å bringe yogi-livsstilen videre til Vesten, hvor han underviste i Kundalini Yoga og yogienes kunnskap om urter og krydder. Den mest populære oppskriften var en blanding av fem krydder, som elevene hans begynte å kalle for Yogi Tea.

Yogi Tea ble snart en populær drikk på vegetarrestaurantene Golden Temple rundt omkring i både Europa og USA på begynnelsen av 1970-tallet. Mange gjester ville gjerne også ha denne gode teen med seg hjem – og etter hvert ble etterspørselen så stor at Golden Temple-restaurantene begynte å pakke og selge teen til sine lokale helsekostbutikker. Dette var den spede begynnelsen til firmaet Yogi Tea.

I dag kan du oppleve og nyte Yogi Tea i mange forskjellige varianter. Teene er resultatet av eldgammel visdom kombinert med mer moderne kunnskap.

Nyt de eksotiske duftene og smakene av disse effektive, økologiske blandingene – de vil gjøre godt for både kropp, sinn og sjel.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer