Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Z Skin Repair Sensitive Cream 75 ml

Z Skin Repair Sensitive Cream 75 ml

75 ml

kr 189,00

Antall:

Z Skin Repair er en serie produkter for pleie av vanskelig hud. Z Skin Repair er utviklet i samarbeid med leger og hudspesialister i Skandinavia og er basert på den patenterte enzymteknologien Zonase. Alle produktene i Z Skin Repair-serien er framstilt uten parabener, uten fargestoff og uten parfyme. Z Skin Repair Sensitive Cream er tilpasset barns hud og voksne med sensitiv hud.

 

 

Z Skin Repair Sensitive Cream er laget med en krembase av planteoljer. Kremen svir ikke, selv om den blir brukt på åpne sår. Kremen er laget for å gi god effekt hos alle med sensitiv hud, og er spesielt satt sammen med tanke på den sensitive huden hos barn fra spedbarnsalder og oppover.

Z Skin Repair Sensitive Cream bidrar til at huden holder seg myk og smidig. Kremen kan brukes som en nærende dagkrem og som underlag for sminke. Den tilfører huden næring og gjør godt for hud som har vært utsatt for sterk sol eller andre på kjenninger, siden den inneholder både Zonase og Smids, som er en annen, nyoppdaget, patentert substans.

 

 

Hva er Zonase?

Enzymet zonase var helt ukjent inntil for få år siden. Det ble oppdaget av forskere ved Universitetet i Bergen i forbindelse med forskning som startet for å forstå det tidlige livsløpet til laks – fra unnfangelse og gyting til lakselarvene tar seg ut av egget. Ingen visste hvordan den lille lakselarven egentlig kunne komme seg ut gjennom eggeskallet. I motsetning til fugler, har jo ikke larven noe nebb å hakke med.

Det som skjer er at enzymet zonase sørger for å byrte ned de døde cellene i eggets hinne når den lille er ferdig utviklet og er klar til å drive rundt i vannet på egen hånd. Hinnen som omgir dette egget har flere fellestrekk med døde hudceller i menneskelig hud. Det kan vi være glade for.

Den nye kunnskapen om naturens prosesser har nemlig gitt nye muligheter til å utvikle kremer og behandlinger for forskjellige syksommer og hudproblemer enn de som er basert på kortison som forskere fant for omkring 50 år siden. Zonase og Z Skin Repair-serien har gjort det mulig å behandle hudproblemer effektivt UTEN kortison – og uten bivirkninger.

Zonase er en patentert bioteknologisk substans, og rettighetene til å bruke den ligger i selskapet Zona Nordic, som produserer Z Skin Repair.

 

 

Hva er Smids?

Smids ble oppdaget av forskere ved NTNU i Trondheim mens de forsket på kaldtvannsalger. De fant ut at Smids gjør det mulig å få virkestoffer til å gå over fra fast til flytende form ved kroppstemperatur, sånn at de ikke bare virker på hudens overflate, men også trenger ned i huden.

Smids er også en patentert substans.

 

 

Bruksveiledning:

Z Skin Repair Sensitive Cream kan brukes daglig av både voksne og barn, på alle hudområder, også i ansiktet.

Kremen kan også benyttes ved for eksempel bleieutslett eller andre hudirritasjoner hos spedbarn.

Det er av stor betydning at det ikke er registrert eller rapportert om bivirkninger – heller ikke ved daglig bruk av kremen over lang tid.

 

 

Se alle produktene i Z Skin Repair-serien - klikk her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer