Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

ALLEREDE KUNDE?
Logg inn her

NY KUNDE?
Registrer deg her

Bidro Gelé Royal REN

Fersk bidronninggelé, for økt energi, livsglede og mentalt overskudd, en kapsel daglig er nok.

Veil. kr 239,00
Tilbud kr 195,00

Mer info

Siste Stikk myggolje

100% naturlig olje, spesielt utviklet for å holde myggen og knotten på avstand, funker også mot flått.

Veil. kr 165,00
Tilbud kr 115,00

Mer info

SHIFT SuperDefence 30 tabletter

Kosttilskudd for immunforsvaret sammensatt av kraftige ekstrakter fra chaga, reishi, svarthyll og betaglukaner. Lagerstatus: 5 stk

Veil. kr 299,00
Tilbud kr 199,00

Mer info

Faith in Nature Dusjgele Lavender & Geranium

Økologisk, pleiende og fuktende, hudvennlig såpe med en behagelig og beroligende duft av lavendel og geranium. Lagerstatus: 6 stk

Veil. kr 99,00
Tilbud kr 75,00

Mer info

RAMSLIN ramsløk ekstrakt 30 ml

1 flaske med ekstrakt av fersk ramsløk, bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å opprettholde god hjertehelse.

Veil. kr 249,00
Tilbud kr 119,00

Mer info

Den Sunne Drikkeflasken 0,7 liter SØLVGRÅ

Av smaksnøytral, formstabil plast, helt fri for ftalater, bisfenol A, tungmetaller og andre giftstoffer, drikketuten har transportlås.

Veil. kr 149,00
Tilbud kr 129,00

Mer info

Regulatpro Bio

Fermentert konsentrat av økologisk dyrket, solmodnet frukt, grønnsaker og nøtter – en vegansk enzymdrikk som bl.a. kan bidra til bedre næringsopptak.

kr 595,00

Mer info

Dr. Bentsens Neseolje

Norskutviklet, naturlig alternativ på sprayflaske, av eterisk olje fra økologisk dyrkede urter: eukalyptus, peppermynte, sitron og lavendel i en base av olivenolje.

kr 169,00

Mer info

SOS Health Sink oral spray 30 ml

Flytende sink, tilføres direkte til blodstrømmen gjennom slimhinnene i munnen, sprayen har en naturlig, behagelig smak fra mentol og mynte.

kr 145,00

Mer info

Weleda Skin Food Light 75 ml

Økologisk, gir intensiv fuktighet og næring til tørr hud, en lettere variant av den klassiske Skin Food Original.

kr 149,00

Mer info

D3 vitaminkrem

Solskinnsvitaminet, et pumpetrykk krem gir 250 mcg D3 og tilsvarer 1 times soling uten solfaktor. Tilsatt magnesium for enda bedre opptak av D3.

kr 295,00

Mer info

AVIVIR Aloe Vera Tannkrem uten fluor 75 ml

Økologisk, med 60% Aloe Vera, fluorfri, med en mild og behagelig mintsmak, kan brukes av hele familien.

kr 89,00

Mer info

Dusjfilter AquaPro MK-808

Med innebygd filtersystem, gir deg klorfritt og mykt dusjvann.

kr 425,00

Mer info

Förster's Hårbørste liten av bøketre med tretagger

Liten børste med runde, behagelige tretagger, av FSC-sertifisert bøketre.

kr 119,00

Mer info

Vannrenser & vannkjøler Olivia

Frittstående bordmodell inkludert 1 filter, fylles med vanlig springvann, som raskt blir til velsmakende og avkjølt drikkevann.

kr 1.650,00

Mer info

Grayl Vannfilterflaske

Flaske av rustfritt stål inkludert 1 stk Grayl G3+ Standard Filter, gir deg trygt og rent drikkevann enkelt og raskt, både hjemme og ute på tur.

kr 995,00

Mer info

ER DU UROLIG FOR DRIKKEVANNET DITT?

Bakterier i drikkevannet på Askøy i Hordaland, på Utsira i Rogaland og i Hurum i Buskerud – vi er blitt oversvømt av disse skandalene. Stadig flere innser at drikkevannet kan bli forurenset underveis. Flere steder (som på Askøy) samles vannet i usikrede bassenger. Andre steder oppstår det lekkasjer fra kloakkrør til vannrør fordi rørene er gamle og egentlig burde vært skiftet ut.

Vil du være helt sikker på at du alltid har trygt og rent drikkevann? Da anbefaler vi en omvendt osmose vannrenser hjemme på ditt eget kjøkken.

Har du spørsmål om vannrensing? Ring direkte til Jan (vannmannen vår) på telefon 905 81 467.

NYT SOLA MED TRYGG SOLKREM

Vi har effektive, økologisk sertifiserte solpleieprodukter som gir umiddelbar solbeskyttelse for hele familien, selv om de er uten kjemisk solfilter. Også helt fri for parabener, SLS, PEG, syntetiske fargestoffer, kunstige dufter og konserveringsmidler, og de er naturligvis ikke testet på dyr.

Se ALLE solpleieproduktene våre her

ÅPENT HOS OSS I HELE SOMMER!

Nettbutikken Helseogkost.no er åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året - du vil alltid kunne bestille her hos oss. Telefontid kundeservice mandag-fredag kl 9-16 i hele sommer.

Velkommen innom nettbutikken når det passer best for deg - enten det er morgen, formiddag, ettermiddag, kveld eller natt ...

Anbefalt oppskrift:

Rask grillmat: KYLLING SATAY

Kyllingfilet er ypperlig på grillen. Marinaden kan du gjerne lage dagen i forveien, så går forberedelsene til grillingen enda raskere. Bruker du grillpinner av tre, må du huske på å legge dem i vann i minst 30 minutter før de skal på grillen. P.S. Er det dårlig vær, kan denne retten også lages i stekeovnen.

Oppskriften finner du her

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer