Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - kjøpsvilkår > Personvernerklæring

Personvernerklæring

Nye retningslinjer for personvern

Fra 25. mai 2018 har hele Europa en ny, felles lovgivning om behandling av personopplysninger: Personvernforordningen (General Data Protection Regulation, som oftest forkortet til GDPR). Formålet med den nye lovgivningen er å styrke beskyttelsen av enkeltpersoners personopplysninger.

For oss i Helse & Kost AS er det viktig å beskytte kundenes personopplysninger og overholde reglene i forordningen. Vi har derfor oppdatert retningslinjene våre for personvern i henhold til dette.

PERSONVERNERKLÆRING

Disse retningslinjene for personvern forklarer hvordan Helse & Kost AS behandler og sikrer personopplysningene dine.

 

 

Behandlingsansvarlig

Den juridiske enheten som er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine er:

Helse & Kost AS

Postboks 26

3185 Skoppum

Org.nr. NO 968315587MVA

 

 

 

Beskrivelse av behandlingen – formål og behandlingsgrunnlag

Personopplysninger i forbindelse med varekjøp

Når du handler i nettbutikken Helseogkost.no, ber vi deg om å oppgi du navn, adresse, fødselsdato og e-postadresse (og mobilnummer dersom du ønsker pakkevarsling på sms). Dette er nødvendig informasjon som vi trenger for å kunne sende deg det du bestiller, og for å kunne kontakte deg om eventuelle forsinkelser eller andre forhold som vedrører bestillingen din (rettslig grunnlag: Personopplysningsloven §8).

Myndighetene pålegger oss dessuten å oppbevare kjøpsinformasjon for at vi skal kunne overholde de offentlige forpliktelsene våre i forbindelse med bokføring (rettslig grunnlag: Bokføringsloven) og ved eventuell reklamasjon/returhåndtering (rettslig grunnlag: Forbrukerkjøpsloven).

Velger du kredittkort (VISA eller MasterCard) som betalingsmåte, blir du videreført til betalingsleverandøren DIBS, som er en anerkjent, sertifisert leverandør av online-betalingstjenester. DIBS fungerer som databehandler og administrerer transaksjonsdata i henhold til avtalen som er inngått. All betalingsinformasjon krypteres til koder før den sendes via sikre koblinger. DIBS kan ikke bruke informasjonen til andre formål enn å oppfylle avtalen med oss, og de har taushetsplikt knyttet til denne.

 

Personopplysninger i forbindelse med nyhetsbrev

Du velger selv om du ønsker å motta et månedlig nyhetsbrev på e-post fra oss. På startsiden til nettbutikken Helseogkost.no registrerer du deg som mottaker av nyhetsbrev og oppgir kun navn og e-postadresse. Da aksepterer du samtidig at vi kan sende deg nyhetsbrev der vi informerer deg om nye produkter og aktuelle tilbud.

 

 

Behandling av tredjepart og overføring av personopplysninger

Helse & Kost AS selger ingen personopplysninger til tredjepart. Vi bytter heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Helse & Kost AS deler kun personopplysningene dine med tredjepart for følgende formål:

1) For å kunne sende deg varer, gir Helse & Kost AS personopplysningene dine videre til speditøren (Posten)

2) Ved manglende betaling av girofaktura overføres personopplysningene dine til inkassobyrået (Kredinor) for videre innfordring

 

 

Lagring av personopplysninger

Personopplysningene som Helse & Kost AS behandler for regnskapsmessige formål lagres i 10 år (i samsvar med gjeldende regnskapslovgivning).

Opplysningene er sikret med innlogging med passord.

 

 

Rettighetene dine

Du har rett til å kreve å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Du har rett til å motta en kopi av personopplysningene som du selv har oppgitt til oss, i et strukturert, alminnelig brukt og maskinlesbart format. Du kan når som helst kreve rettelser av feilaktige opplysninger. Du har også rett til å be oss om å fjerne eller begrense de registrerte personopplysningene dine.

Du har alltid mulighet til å melde deg av et nyhetsbrev mottatt via e-post ved å brukte avmeldingslenken direkte i utsendelsen. I tillegg kan du benytte deg av rettighetene dine ved å sende en e-post til oss: post(krøllalfa)helseogkost.no

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer