Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Biona > Biona Kokosblomstsukker 250 g

Biona Kokosblomstsukker 250 g

Biona Organic (Storbritannia)

250 g

kr 79,00

Antall:

Biona Kokosblomstsukker (Organic Coconut Palm Sugar) – også kalt kokossukker eller palmesukker –lages av nektaren til blomstene som vokser på kokosnøttpalmen. Året rundt høstes denne næringsrike nektaren av de lokale bøndene som straks tilbereder den ved svak varme, så det dannes sukkerkrystaller. Resultatet er et naturlig og uraffinert sukker med glykemisk indeks (GI) på kun 35 (til sammenligning: rårørsukker har GI 65, mens hvitt sukker har GI 80). I tillegg til den velkjente søtsmaken vi kjenner fra tradisjonelt hvitt sukker, har kokossukkeret en anelse karamell i smaken, og en litt mykere konsistens enn de vanlige harde hvite sukkerkrystallene.

 

Kokosblomstsukker er velkjent i det orientalske kjøkken for sin gode aroma og sødme. Kokossukkeret er en populær smakstilsetning i varme og kalde retter, i te og kaffe. Det løser seg lett opp i væske og har lavt smeltepunkt og høyt brennpunkt. Kokosblomstsukker egner seg derfor godt til både baking og hjemmelaget konfekt, søtning av desserter og drikker og til smaksetting av sauser, marinader og dressinger.

Erstatt gjerne like deler vanlig sukker med like deler Biona Kokosblomstsukker i alle oppskrifter, og la deg inspirere av både smaken og bakeegenskapene.

 

 

Innhold:

Økologisk kokosblomstsukker (100%).

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 1604 kJ / 383 kcal

Fett 0,5 g

Karbohydrater 92,8 g

Kostfiber < 0,1 g

Protein 2,6 g

Salt 0,1 g (naturlig innhold, ikke tilsatt)

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer