Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Natracare seriene > Natracare Wipes... > Natracare Intimservietter (12 stk)

Natracare Intimservietter (12 stk)

Bodywise UK Ltd (Storbritannia)

12 stk

kr 35,00

Antall:

Underlivet er et av de mest sensitive områdene på kroppen vår – derfor er det spesielt viktig å pleie dette området med omhu. Natracare Intimservietter er myke og behagelige, produsert av 100% økologisk bomull, uten bruk av klor eller plast og uten parabener. Intimserviettene er kun tilsatt naturlige og pleiende planteoljer fra kamille, ringblomst og rose.

Mange kvinner er plaget med kontaktallergier og hudirritasjoner i underlivet. Symptomer som sårhet og/eller kløe forsterkes ofte ved menstruasjon, fordi mange hygieneprodukter inneholder syntetiske materialer og plast. Kvinner som har problemer med overvekst av candida-sopp er ofte spesielt utsatt for dette. Mange kvinner har blitt kvitt underlivsplagene sine ved å bytte til Natracare-produkter.

Natracare Intimservietter (Intimate Wipes) er klinisk testet, inneholder ingen syntetiske konserveringsmidler eller kunstige duftstoffer, heller ikke alkohol. De er produsert av økologisk bomull, som ikke er genmanipulert (GMO-fri) og som ikke er klorbleket. De inneholder heller ingen plastmaterialer – kun ren bomull.

Innhold:

Hver pakke Natracare Intimservietter inneholder 12 myke våtservietter, spesielt velegnet for den sensitive huden i underlivet.

Natracare Intimservietter er kun tilsatt rene økologiske planteoljer fra kamille, ringblomst og rose. De er biologisk nedbrytbare og er derfor også mer miljøvennlige enn andre tradisjonelle våtservietter.

Trygt for deg, trygt for miljøet

Natracare har siden 1989 arbeidet med å tilby kvinner rene, trygge hygieneprodukter av høy kvalitet. Produktene reflekterer en høy etisk standard og tilbyr mange fordeler for deg som foretrekker naturlige produkter fri for unødvendige kjemikalier. Produktene er biologisk nedbrytbare og dermed også miljøvennlige etter at du har brukt dem.

Natracare er derfor det naturlige valget for moderne kvinner som er opptatt av å bidra med miljøvern i praksis.

Nettbutikken helseogkost.no sender alle Natracare-produktene hjem til deg – uansett hvor du bor i Norge.

Se hele utvalget av Natracare-produkter her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer