Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > UTROLIG serien > UTROLIG Rensemiddel 100 ml

UTROLIG Rensemiddel 100 ml

100 ml

kr 199,00

Antall:

UTROLIG Rensemiddel er et naturlig antiseptisk og bakteriehemmende rensemiddel. Produktets egenskaper bidrar til skånsom behandling av akryl- og plastmaterialer og ikke minst bedre munnhygiene. Akryl absorberer opp til 0,9% av væsken man bruker til å rengjøre protesedelen i. Disse 0,9% avsondres igjen i munnen. Ved bruk av UTROLIG Rensemiddel avsondres planteoljene i en passende mengde. Dette kan bidra til å unngå ”proteseånde”, og det kan også virke balanserende for den naturlige munnfloraen. Planteoljene legger seg også som en tynn, beskyttende hinne over protesen eller skinnen.

UTROLIG Rensemiddel anbefales av tannteknikere, tannpleiere og tannleger.

UTROLIG Rensemiddel har en ren og forfriskende smak fordi den blant annet inneholder naturlig peppermynteolje.

 

 

UTROLIG Rensemiddel – testet av Dansk Teknologisk Institutt

Produktets veksthemmende effekt er testet på Dansk Teknologisk Institutt for utvalgte bakterier og gjærsopper som naturlig forekommer i kroppen. Formålet med undersøkelsen var å teste produktets hemmende effekt på Streptococcus salvarius, Antinomycetes naeslundii, Staphylococcus aureus og Candida albicans (gjærsopp).

Resultatene av testene er gode. UTROLIG Rensemiddel hemmer utviklingen av bakterier og gjærsopp i og omkring området hvor produktet er påført. Testen er utført flere ganger med samme resultat.

 

 

Innhold:

Aqua (vann), Sles 28 HP (forsåpet kokosolje), natriumklorid, alcalase, peppermynteolje, natriumbenzoat, calendula (ringblomst) olje, aloe vera, stjerneanisolje, blå kamilleolje, geraniumolje, kanelolje, rosmarinolje, einebærolje, myrraolje, benzoinolje, niaouli olje, cajeputolje, krusemynteolje, merianolje, timianolje, eukalyptusolje.

UTROLIG Rensemiddel inneholder ingen blekemidler, heller ingen slipemidler.

 

 

Bruksveiledning:

UTROLIG Rensemiddel er meget konsentrert og er derfor drøyt i bruk.

 

Til vanlig tannpuss:

Påfør 2-3 dråper på tannbørsten sammen med vanlig tannpasta. Dette kan forhindre dannelse av belegg og gir deg en god, frisk pust i munnen.

Til rengjøring av tannprotese eller stabiliseringsskinne (etter tannregulering):

Påfør UTROLIG Rensemiddel på tannbørsten. Børst grundig. Skyll deretter protesen/dentalskinnen under rennende vann.

Eller:

Legg protesen/dentalskinnen i et glass med lunkent vann og ca. 1 teskje med rensemiddel. La det virke i 10 minutter. Skyll deretter under rennende vann.

 

Andre bruksområder:

De antiseptiske og antibakterielle egenskapene fra de eteriske planteoljene i UTROLIG Rensemiddel kan også være til hjelp ved hudproblemer og sopp.

Bruk litt UTROLIG Rensemiddel i fortynnet form i varmt vann (for eksempel ved fotsopp).

Ved vanlig håndvask: Noen dråper UTROLIG Rensemiddel desifinserer effektivt og planteoljene bidrar også til at hendene blir myke.

Den effektive virkningen mot sopp gjør at produktet også kan benyttes ved vask og rens av glass og plastmaterialer – for eksempel hagemøbler, takrenner etc. Plastmaterialene blir dekkes av en tynn hinne fra oljene, som bidrar til bedre holdbarhet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer