Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Weleda seriene > Weleda Bjørk-se... > Weleda Bjørk Cellulitt-olje

Weleda Bjørk Cellulitt-olje

Weleda (Tyskland)

100 ml

kr 329,00

Antall:

Weleda har utviklet et innovativt naturkosmetikkprodukt, som målrettet motvirker både de indre årsakene til cellulitter og i tillegg de ytre symptomene. Dermatologiske undersøkelser viser at hudens glatthet er forbedret med 21% allerede etter en måneds regelmessig bruk av  Bjørk Cellulittolje (Weleda Birch Cellulite Oil) .

Cellulitter rammer først og fremst kvinner. Det elastiske bindevevet som omgir underhudens varmende og beskyttende fettceller er vesentlig bløtere og løsere hos kvinner enn hos menn fra naturens side. Huden som organ skal hele tiden tilpasse seg kvinnens omskiftende kroppsformer, både under puberteten og dessuten ved svangerskap, stiller kroppens forandringer de aller største krav til vevets utvidelsesevne. Hvis spenstigheten i de elastiske fibrene minskes, økes avleiringene av fett i underhudens celler. Disse cellene kan vokse til de tidobbelte av de opprinnelige volum, og med tiden presse seg gjennom de svake bindevevet og opp til hudens overflate. Appelsinhuden – det typiske tegn på cellulitter – er et faktum.

Faktorene som utløser cellulitter forsterkes når opplagring og nedbrytning av fett i kroppen kommer ut av balanse. Hos kvinner avleires overskytende fett først og fremst i hudvevet på lår, hofter og rumpe. Stappfulle fettceller har, foruten den synlige virkningen, også en negativ mekanisk effekt: De trykker på de fine karsystemene i blod- og lymfebanene. Den nedsatte sirkulasjonsevnen reduserer oksygentilførslen og sinker transporten av cellevæske og stoffskifteavfallsstoffer.

Bjørk Cellulitt-olje fra Weleda er med sitt helhetskonsept aktivt forebyggende hvis du merker tendens til cellulitter. Har du allerede fått appelsinhud, forbedrer Bjørk Cellulitt-olje både hudens tilstand og utseende – og det kan både ses, føles og måles.

Basis for produktet er utvalgte planteoljer som trenger ned og virker aktivt i de dypereliggende hudlagene. Når de masseres lett inn i huden, understøtter de blodgjennomstrømningen i huden og hudens stoffskifte. Vevet blir spenstigere, og huden føles glatt og smidig. Dermatologiske tester har påvist økt elastisitet og en reduksjon av cellulitter ved regelmessig bruk.

Aller best resultat vil du få om du kombinerer dette produktet med  Weleda Bjørk Dusj Peeling.

Innhold:

Aprikoskjerneolje, jojobaolje, hvetekimolje, ekte eteriske oljer, oljeuttrekk av aprikoskjerneolje og bjørkebladekstrakt, uttrekk av ruscusrot (musetornrot) og rosmarinblad.

Bjørkebladene i Weledas Bjørk Cellulitt-olje stammer fra økologiske, viltvoksende trær i et stort våtområde i det sørlige Bøhmen, som står under naturbeskyttelse. Her, på fuktig jord og i kiselholdig granitt, har bjørken optimale vekstvilkår. Bjørkeblad er velkjent for sin evne til å stimulere stoffskiftets utskillingsaktivitet.

Sammensetningen i Bjørk Cellulitt-olje blir fullendt med naturlige eteriske oljer. Duftstoffer fra grapefrukt og sypresser understøtter oljens vitaliserende virkning på huden: bedre blodgjennomstrømning og dermed fjernes også flere avfallsstoffer på en naturlig måte.

Bruksveiledning:

Det beste resultatet oppnås ved å bruke Bjørk Cellulitt-olje fra Weleda 2 ganger daglig – morgen og kveld – gjennom flere uker. Gni inn Bjørk Cellulitt-olje på lår, hofter og rumpe med roterende bevegelser. Merk hvordan den smidige oljen lar verdifulle stoffer trenge dypt ned i huden og etterlater en silkeaktig glans. Føl hvordan massasjen gjør huden din levende og setter i gang blod- og lymfesirkulasjonen.

Vil du gjøre mer for at den regelmessige kroppspleien også blir en målrettet sunnhets- og skjønnhetspleie? Prøv med en børstemassasje eller en dusj med vekslende varmt og kaldt vann. Begge deler er enkle og høyst effektive midler, både mot appelsinhud og for å få en opplevelse av vitalitet.

Hold kroppen i gang – husk på  hverdagsmosjonen og  stress mindre , dette gjelder både på jobb og i privatlivet. Lær deg til å prioritere de tingene som er viktigst for DEG.

Spis sunt og variert, velg mest mulig naturlige matvarer som gir deg et høyere innhold av næringsstoffer. Tenk også litt over hva du kan gjøre for å finne den riktige syre-base-balansen i kostholdet ditt - dette vil også kunne påvirke huden i positiv retning. Husk også å drikke nok vann i løpet av dagen (minst 2 liter – noe kan gjerne være i form av urtete eller grønn te – du finner helt sikkert flere favoritter blant teutvalget vårt,  klikk her.)

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer