Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Weleda seriene > Weleda Citrus-s... > Weleda Citrus Deodorant spray 100 ml

Weleda Citrus Deodorant spray 100 ml

Weleda (Tyskland)

100 ml

kr 169,00

Antall:

Weledas økologiske hudpleieprodukter støtter opp om hudens mangfoldige funksjoner og forstyrrer ikke kroppens egne prosesser. Weleda Citrus Deodorant spray er laget for deg som ønsker et mildere og mer naturvennlig alternativ for å motvirke ubehagelig svettelukt. Den oppfriskende sitronduften passer akkurat like godt for både kvinner og menn.

Weleda Citrus Deodorant spray er effektiv, samtidig som den er mild og hudvennlig. Den forstyrrer ikke hudens naturlige funksjoner og inneholder ikke verken aluminium eller parabener.

Weleda Citrus Deodorant spray består av ekte naturlige eteriske oljer og har en stimulerende og oppfriskende sitrusduft.

Innhold:

Alkohol*, vann, ekte eteriske oljer, sitronolje.

*Alkohol: Kun den fineste plantealkohol brukes, og den framstilles ved hjelp av eteriske oljer (ingen syntetiske stoffer).

Bruksveiledning:

Weleda Citrus Deodorant spray kan brukes hver eneste dag, opptil flere ganger hvis du ønsker det.

Rist gjerne flasken litt før bruk.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer