Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Berthelsen kost... > Berthelsen Selen 100 mcg 120 tabletter

Berthelsen Selen 100 mcg 120 tabletter

120 tabletter

kr 165,00

Antall:

Selen medvirker blant annet til normal funksjon av immunsystemet, normal dannelse av sædceller, normal skjoldbruskkjertelfunksjon og normalt vedlikehold av hår og negler. Selen bidrar samtidig til å beskytte alle kroppens celler mot oksidativt stress. Berthelsen Selen er et vegetabilsk kosttilskudd med organisk bundet og lettopptakelig selen i form av mineralbasert selengjær (LYNSIDE Forte SE+ 2000), med et stabilt innhold av selenmetionin.

 

 

Innhold:

Selengjær (LYNSIDE Forte SE+ 2000), fyllemiddel (maltodekstrin*, mikrokrystallinsk cellulose, silisiumoksid, stearinsyre, magnesiumsalter av fettsyrer – vegetabilske), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, glycerin).

 

*av mais (inneholder ikke gluten)

 

Næringsinnhold per dagsdose (1 tablett):

100 mcg selen

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt daglig dosering er 1 tablett.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer