Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > BioCare > BioCare Mixed Ascorbates C-vitamin pulver 250 g

BioCare Mixed Ascorbates C-vitamin pulver 250 g

BioCare Ltd (Storbritannia)

250 g

kr 415,00

Antall:

Vitamin C er vannløselig og lagres kun i liten grad i kroppen. Derfor er det viktig med daglig tilførsel av dette viktige vitaminet gjennom kosten. BioCare Mixed Ascorbates er et velsmakende C-vitamin tilskudd i pulverform, som ligger i en base av naturlige frukt- og bærekstrakter.

 

Vitamin C bidrar til at immunforsvaret fungerer normalt, også under og etter intens fysisk trening. Vitamin C bidrar til normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. I tillegg har vitaminet betydning for god psykologisk funksjon og et normalt fungerende nervesystem. Vitamin C bidrar også til dannelsen av kollagen – en komponent som inngår i kroppens bindevev. Vitamin C bidrar også til et beder opptak av jern i kroppen.

BioCare Mixed Ascorbates består av blandede askorbater og naturlige bioflavonoider fra aprikos, bjørnebær, blåbær og kirsebær, for bedre opptak, lengre virketid og tilgjengelighet av vitamin C.

Produktet er nøytralisert («buffered») og lettoppløselig for et skånsomt opptak.

 

Innhold:

Fruktose, maltodekstrin, askorbinsyre, magnesiumaskorbat, aprikos (Prunus armeniaca), bjørnebær (Rubus fruticosus), blåbær (Vaccinium myrtillus), kaliumaskorbat, manganaskorbat, kalsiumaskorbat, sinkaskorbat, kirsebær (Prunus avium), surhetsregulerende middel (sitronsyre).

 

1 måleskje (1 gram) inneholder:

200 mg vitamin C

1 mg mangan

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt daglig dosering er 1 måleskje (1 g) daglig, blandes i vann eller juice.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer