Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Dr. Hauschka > Dr.Hauschka Ansiktsolje

Dr.Hauschka Ansiktsolje

Dr. Hauschka Kosmetik, aus dem Hause WALA Heilmittel GmbH (Tyskland)

30 ml

kr 279,00

Antall:

Huden trenger daglig pleie både for å opprettholde sin funksjon innen immunforsvaret og for å bevare et sunt utseende. Ansiktet er spesielt utsatt for påvirkninger, både fra luftforurensning og dessuten årstidenes skiftende værtyper.

Dr.Hauschka Ansiktsolje (Clarifying Day Oil) er spesielt utviklet for å regulere overproduksjon av fett i huden. Den har også en gunstig effekt på porenes elastisitet. Derfor er den spesielt bra for fet hud og hud med grove porer og urenheter. Dr.Hauschka Ansiktsolje kan brukes av både kvinner og menn.

Har du kombinasjonshud, kan du bruke Dr.Hauschka Ansiktsolje sammen med Dr.Hauschka Revitaliserende Dagkrem for å forebygge kvisedannelse.

Innhold:

Riskimolje, uttrekk av rundbelg (kløver), perikum, ringblomst, neemblader, gulrot, mandelolje, jordnøttolje, hvetekimolje, jojobaolje og eteriske oljer.

For å sikre den spesielle kvaliteten som kjennetegner Dr.Hauschkas produkter, brukes kun de aller beste ingredienser. I egne hageanlegg blir legeplantene dyrket etter biologisk-dynamiske metoder. Andre planter blir dyrket økologisk eller vokser vilt i beskyttede områder. De blir håndplukket og sortert mens de er friske og til slutt omsorgsfullt bearbeidet.

Produktene er ikke tilsatt syntetiske konserverings-, farge- eller duftstoffer, og de blir selvsagt ikke testet på dyr.

Plantenes helhet står i fokus – virkestoffene behandles ikke isolert. Hvert produkt er utviklet i nært samarbeide med erfarne leger, farmasøyter og hudpleiespesialister. Dette sikrer deg produkter som gir huden beskyttelse og pleie, samtidig som de stimulerer hudens egne naturlige funksjoner.

Bruksveiledning:

Daglige ansiktspleierutiner er av stor betydning for hudens velbefinnende.

For problemhud:

Om morgenen: Rengjør først huden med  Dr.Hauschka Ansiktsrensekrem og påfør rikelig med  Ansiktsvann Spesial . Deretter avslutter du med Dr.Hauschka Ansiktsolje – kun 2-3 dråper som fordeles over ansiktet. (Når huden normaliseres, kan du isteden bruke Dr.Hauschka Revitaliserende Dagkrem - eller Dr.Hauschka Kvedekrem ved behov for ekstra fuktighet.)

Om kvelden: Rengjør huden med Dr.Hauschka Ansiktsrensekrem og spray på Ansiktsvann Spesial.

For kombinasjonshud:

Om morgenen: Rengjør huden med Dr.Hauschka Ansiktsrensekrem og påfør Ansiktsvann Spesial. Bruk deretter Dr.Hauschka Revitaliserende Dagkrem sammen med noen dråper Dr.Hauschka Ansiktsolje for å forebygge kviser (eller velg eventuelt Dr.Hauschka Kvedekrem ved ekstra behov for fuktighet).

Om kvelden: Rengjør huden med Dr.Hauschka Ansiktsrensekrem og spray på Ansiktsvann Spesial.

For alle hudtyper:

Før du går utendørs om vinteren kan noen dråper Dr.Hauschka Ansiktsolje blandes med  Dr.Hauschka Rosenkrem – så får du en ideell kuldekrem som beskytter huden uten å stenge porene.

Se gjerne  Dr.Hauschka – pleieguide for å finne riktige produkter for ansiktshuden din.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Anita ( Hovden i Setesdal)

Takk for at dere fører Dr.Hauschka! Har lett etter Dr. Hauschka produktene i norske butikker lenge nå, og ble svært glad da jeg fant dem på siden deres. Takk skal dere ha, jeg kommer igjen.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer