Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Dr. Hauschka > Dr.Hauschka Ansiktsrensemelk

Dr.Hauschka Ansiktsrensemelk

Dr. Hauschka Kosmetik, aus dem Hause WALA Heilmittel GmbH (Tyskland)

145 ml

kr 269,00

Antall:

Huden trenger daglig pleie både for å opprettholde sin funksjon innen immunforsvaret og for å bevare et sunt utseende. Ansiktet er spesielt utsatt for påvirkninger, både fra luftforurensning og dessuten årstidenes skiftende værtyper. Rengjøringsproduktene fra Dr.Hauschka er milde. Allikevel fjerner de urenhetene som stopper porene og etterlater huden sunn og frisk – uten å forstyrre hudens naturlige pH-verdi.

Dr.Hauschka Ansiktsrensemelk (Soothing Cleansing Milk) passer spesielt godt for tørr og ømfintlig hud, og kan brukes av alle - både av kvinner og menn. Ansiktsrensemelken inneholder verdifull jojoba- og mandelolje, sammen med trollhassel og spesielle kornuttrekk, som beskytter, styrker og pleier huden. Hudens naturlige fett- og fuktighetsbalanse blir bevart samtidig som huden renses på en silkemyk måte.

Dr.Hauschka Ansiktsrensemelk er ideell til daglig rengjøring, og egner seg også godt til skånsom fjerning av make-up.

Innhold:

Vann, alkohol*, uttrekk av rundbelg (kløver), havre, rugkorn og hvete, jojoba-, mandel- og riskimolje, glyserin, fett alkohol (naturlig planteemulgator), bentonitt (mineral fra leire), lecitin (naturlig planteemulgator), xantan (naturlig fortykningsmiddel) og eteriske oljer.

For å sikre den spesielle kvaliteten som kjennetegner Dr.Hauschkas produkter, brukes kun de aller beste ingredienser. I egne hageanlegg blir legeplantene dyrket etter biologisk-dynamiske metoder. Andre planter blir dyrket økologisk eller vokser vilt i beskyttede områder. De blir håndplukket og sortert mens de er friske og til slutt omsorgsfullt bearbeidet.

Produktene er ikke tilsatt syntetiske konserverings-, farge- eller duftstoffer, og de blir selvsagt ikke testet på dyr.

Plantenes helhet står i fokus – virkestoffene behandles ikke isolert. Hvert produkt er utviklet i nært samarbeide med erfarne leger, farmasøyter og hudpleiespesialister. Dette sikrer deg produkter som gir huden beskyttelse og pleie, samtidig som de stimulerer hudens egne naturlige funksjoner.

 * Alkohol: Ved oppløsning av planteekstrakter virker alkohol som en bro som bringer plantenes helende kvaliteter inn i huden. Kun den fineste plantealkohol brukes, og den framstilles ved hjelp av eteriske oljer (ingen syntetiske stoffer).

Bruksveiledning:

Daglige ansiktspleierutiner er av stor betydning for hudens velbefinnende.

Bruker du sminke, fjerner du denne skånsomt ved å ta litt av Dr.Hauschka Ansiktsrensemelk på en fuktig bomullsdott.

Deretter tar du resten av ansiktsrengjøringen: Fukt først ansiktet og halsen med lunkent vann. Fordel rensemelken i et jevnt lag over ansiktet og halsen, med små, myke bevegelser. Ikke skrubb.

Skyll deretter godt med lunkent vann eller bruk en varm, fuktig klut.

Har du fet eller uren hud, kan du heller bruke  Dr.Hauschka Ansiktsrensekrem til rengjøringen (etter først å ha fjernet sminken med Ansiktsrensemelk).

Etter rengjøringen anbefaler vi at du sprayer på  Dr.Hauschka Ansiktsvann , som stimulerer hudfunksjonene. Deretter avslutter du med  Dr.Hauschka Flytende Dagkrem (for normal, tørr og kombinasjonshud) eller  Dr.Hauschka Rosenkrem (for normal, tørr, ømfintlig og moden hud).

Se gjerne  Dr.Hauschka – pleieguide for å finne riktige produkter for ansiktshuden din.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Anita ( Hovden i Setesdal)

Takk for at dere fører Dr.Hauschka! Har lett etter Dr. Hauschka produktene i norske butikker lenge nå, og ble svært glad da jeg fant dem på siden deres. Takk skal dere ha, jeg kommer igjen.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer