Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Dr. Hauschka > Dr.Hauschka Ansiktsvann Spesial

Dr.Hauschka Ansiktsvann Spesial

Dr. Hauschka Kosmetik, aus dem Hause WALA Heilmittel GmbH (Tyskland)

100 ml

kr 279,00

Antall:

Huden trenger daglig pleie både for å opprettholde sin funksjon innen immunforsvaret og for å bevare et sunt utseende. Ansiktet er spesielt utsatt for påvirkninger, både fra luftforurensning og dessuten årstidenes skiftende værtyper. Rengjøringsproduktene fra Dr.Hauschka er milde. Allikevel fjerner de urenhetene som stopper porene og etterlater huden sunn og frisk – uten å forstyrre hudens naturlige pH-verdi.

Dr.Hauschka Ansiktsvann Spesial (Clarifying Toner) er velegnet til fet og uren hud og kan brukes av både kvinner og menn. Dr.Hauschka Ansiktsvann Spesial virker oppfriskende og stimulerer hudens egen fuktighetsregulering. Dette produktet er også bra for hud som har en tendens til å få betennelser.

Planteuttrekk av blomkarse, ringblomst og solhatt har en regulerende virkning på hudproblemer. Daglig bruk av Dr.Haushcka Ansiktsvann Spesial kan minske porene, redusere overproduksjon av talg og kan dermed forebygge kvisedannelse.

Innhold:

Vann, alkohol*, uttrekk av rundbelg (kløver), ringblomst, blomkarse, hestekastanje, solhatt, trollhassel, tusenfryd, og eteriske oljer.

For å sikre den spesielle kvaliteten som kjennetegner Dr.Hauschkas produkter, brukes kun de aller beste ingredienser. I egne hageanlegg blir legeplantene dyrket etter biologisk-dynamiske metoder. Andre planter blir dyrket økologisk eller vokser vilt i beskyttede områder. De blir håndplukket og sortert mens de er friske og til slutt omsorgsfullt bearbeidet.

Produktene er ikke tilsatt syntetiske konserverings-, farge- eller duftstoffer, og de blir selvsagt ikke testet på dyr.

Plantenes helhet står i fokus – virkestoffene behandles ikke isolert. Hvert produkt er utviklet i nært samarbeide med erfarne leger, farmasøyter og hudpleiespesialister. Dette sikrer deg produkter som gir huden beskyttelse og pleie, samtidig som de stimulerer hudens egne naturlige funksjoner.

* Alkohol: Ved oppløsning av planteekstrakter virker alkohol som en bro som bringer plantenes helende kvaliteter inn i huden. Kun den fineste plantealkohol brukes, og den framstilles ved hjelp av eteriske oljer (ingen syntetiske stoffer).

Bruksveiledning:

Daglige ansiktspleierutiner er av stor betydning for hudens velbefinnende.

Etter rengjøring av huden med Dr.Hauschka Ansiktsrensekrem: Spray rikelig med Dr.Hauschka Ansiktsvann Spesial i ansiktet, gjerne både morgen og kveld. Trykk deretter med lette rullende bevegelser fra midten av ansiktet og utover – start med pannen. La væsken trekke inn.

Har du problemer med fet/uren hud, anbefales Dr.Hauschka Ansiktsolje – kun 2-3 dråper som fordeles over ansiktet etter at du har brukt Dr.Hauschka Ansiktsvann Spesial.

(Har du kombinasjonshud, passer det bedre å avslutte med Dr.Hauschka Flytende Dagkrem eller eventuelt Dr.Hauschka Kvedekrem.)

Se gjerne  Dr.Hauschka – pleieguide for å finne riktige produkter for ansiktshuden din.

For menn:

 

Dr.Hauschka Ansiktsvann Spesial

 kan også brukes som etterbarberingsvann for hud med tendens til urenheter.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Anita ( Hovden i Setesdal)

Takk for at dere fører Dr.Hauschka! Har lett etter Dr. Hauschka produktene i norske butikker lenge nå, og ble svært glad da jeg fant dem på siden deres. Takk skal dere ha, jeg kommer igjen.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer