Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Dr. Hauschka > Dr.Hauschka Ansiktsvann - UTSOLGT FRA IMPORTØREN

Dr.Hauschka Ansiktsvann - UTSOLGT FRA IMPORTØREN

Dr. Hauschka Kosmetik, aus dem Hause WALA Heilmittel GmbH (Tyskland)

100 ml

kr 259,00

Antall:

Huden trenger daglig pleie både for å opprettholde sin funksjon innen immunforsvaret og for å bevare et sunt utseende. Ansiktet er spesielt utsatt for påvirkninger, både fra luftforurensning og dessuten årstidenes skiftende værtyper. Rengjøringsproduktene fra Dr.Hauschka er milde. Allikevel fjerner de urenhetene som stopper porene og etterlater huden sunn og frisk – uten å forstyrre hudens naturlige pH-verdi.

Dr. Hauschka Ansiktsvann (Facial Toner) kan brukes både kvinner og menn, passer for både normal, tørr, sensitiv og moden hud.

Ansiktsvannet stimulerer hudfunksjonene og setter fuktighetsprosessen i hudvevet i gang med sin styrkende og vitaliserende virkning. Trollhassel og rundbelg (kløver) virker også oppfriskende. Resultatet blir en friskere lød med en levende utstråling.

Innhold:

Vann, uttrekk av rundbelg (kløver), alkohol*, uttrekk av trollhassel, og eteriske oljer.

For å sikre den spesielle kvaliteten som kjennetegner Dr.Hauschkas produkter, brukes kun de aller beste ingredienser. I egne hageanlegg blir legeplantene dyrket etter biologisk-dynamiske metoder. Andre planter blir dyrket økologisk eller vokser vilt i beskyttede områder. De blir håndplukket og sortert mens de er friske og til slutt omsorgsfullt bearbeidet.

Produktene er ikke tilsatt syntetiske konserverings-, farge- eller duftstoffer, og de blir selvsagt ikke testet på dyr.

Plantenes helhet står i fokus – virkestoffene behandles ikke isolert. Hvert produkt er utviklet i nært samarbeide med erfarne leger, farmasøyter og hudpleiespesialister. Dette sikrer deg produkter som gir huden beskyttelse og pleie, samtidig som de stimulerer hudens egne naturlige funksjoner.

* Alkohol: Ved oppløsning av planteekstrakter virker alkohol som en bro som bringer plantenes helende kvaliteter inn i huden. Kun den fineste plantealkohol brukes, og den framstilles ved hjelp av eteriske oljer (ingen syntetiske stoffer).

Bruksveiledning:

Daglige ansiktspleierutiner er av stor betydning for hudens velbefinnende.

Etter rengjøring av huden med  Dr.Hauschka Ansiktsrensekrem eller  Ansiktsrensemelk : Spray rikelig på med Dr.Hauschka Ansiktsvann i ansiktet og på halsen, gjerne både morgen og kveld. La den trekke inn.

Deretter avslutter du med  Dr.Hauschka Flytende Dagkrem ,  Rosenkrem eller  Kvedekrem .

Se gjerne  Dr.Hauschka – pleieguide for å finne riktige produkter for ansiktshuden din.

For menn:

 

Dr.Hauschka Ansiktsvann

 kan også brukes som etterbarberingsvann.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Inger ( Furuflaten i Troms)

Jeg er veldig fornøyd med Dr.Hauschka Ansiktsvann. Bruker det morgen og kveld før jeg legger fuktighetskrem. Har den også med meg på jobben, da jeg sitter mye foran dataskjermen. Føler ofte at huden blir tørr, men med noen sprayer ansiktsvann kjenner jeg at huden får en oppkvikker.

Tusen takk for en kjempeflott nettbutikk. Dere har det meste og utrolig rask levering. Kjempeflott for oss som bor i distriktene og ikke har helsekostbutikk i nærheten.

Anita ( Hovden i Setesdal)

Takk for at dere fører Dr.Hauschka! Har lett etter Dr. Hauschka produktene i norske butikker lenge nå, og ble svært glad da jeg fant dem på siden deres. Takk skal dere ha, jeg kommer igjen.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer