Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Dr. Hauschka > Dr.Hauschka Kvedekrem 30 ml

Dr.Hauschka Kvedekrem 30 ml

Dr. Hauschka Kosmetik, aus dem Hause WALA Heilmittel GmbH (Tyskland)

30 ml

kr 239,00

Antall:

Huden trenger daglig pleie både for å opprettholde sin funksjon innen immunforsvaret og for å bevare et sunt utseende. Ansiktet er spesielt utsatt for påvirkninger, både fra luftforurensning og dessuten årstidenes skiftende værtyper. Dr.Hauschka fuktighetspleieprodukter er utviklet for å beskytte huden og holde den i perfekt balanse.

Dr.Hauschka Kvedekrem (Quince Day Cream) forfrisker og beskytter huden, takket være kvedefruktens usedvanlige egenskaper. Kvedevoksen legger seg som et beskyttende lag på huden, uten å stenge porene. Samtidig tilfører uttrekk av kvedefrø og nøye utvalgte urteekstrakter forfriskende fuktighet. Resultatet blir en fløyelsmyk hud – og virkningen varer hele dagen. Dr.Hauschka Kvedekrem er den ideelle beskyttelse mot belastende miljøpåvirkninger som eksos og andre typer luftforurensning.

Dr.Hauschka Kvedekrem er en velegnet dagkrem for alle hudtyper som trenger ekstra fuktighet og beskyttelse mot luftforurensning, og kremen passer like godt for kvinner som for menn.

Innhold:

Vann, riskimolje, uttrekk av rundbelg (kløver), alkohol*, uttrekk av kvedefrø og gulrot, glyserin (av flytende planteoljer), sheasmør, avokado-, mandel-, oliven- og jojobaolje, fettalkoholer, utrekk av legestokkrose, bivoks, kvedevoks, lecitin, bentonitt (mineral fra leire), ekstrakt av trollhassel, eteriske oljer og xanthan (naturlig fortykningsmiddel fra planter).

For å sikre den spesielle kvaliteten som kjennetegner Dr.Hauschkas produkter, brukes kun de aller beste ingredienser. I egne hageanlegg blir legeplantene dyrket etter biologisk-dynamiske metoder. Andre planter blir dyrket økologisk eller vokser vilt i beskyttede områder. De blir håndplukket og sortert mens de er friske og til slutt omsorgsfullt bearbeidet.

Produktene er ikke tilsatt syntetiske konserverings-, farge- eller duftstoffer, og de blir selvsagt ikke testet på dyr.

Plantenes helhet står i fokus – virkestoffene behandles ikke isolert. Hvert produkt er utviklet i nært samarbeide med erfarne leger, farmasøyter og hudpleiespesialister. Dette sikrer deg produkter som gir huden beskyttelse og pleie, samtidig som de stimulerer hudens egne naturlige funksjoner.

* Alkohol: Ved oppløsning av planteekstrakter virker alkohol som en bro som bringer plantenes helende kvaliteter inn i huden. Kun den fineste plantealkohol brukes, og den framstilles ved hjelp av eteriske oljer (ingen syntetiske stoffer).

Bruksveiledning:

Daglige ansiktspleierutiner er av stor betydning for hudens velbefinnende.

Etter rengjøring av huden med Dr.Hauschka Ansiktsrensekrem eller Ansiktsrensemelk, spray rikelig med Dr.Hauschka Ansiktsvann eller Ansiktsvann Spesial i ansiktet. Avslutt deretter med en liten mengde Dr.Hauschka Kvedekrem for å beskytte ansiktet og tilføre nødvendig fuktighet.

Se gjerne  Dr.Hauschka – pleieguide for å finne riktige produkter for ansiktshuden din.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Anita ( Ottestad)

Har bestandig slitt for å finne en ordentlig ansiktskrem. Har en meget ømfintlig hud. Av og til kjennes det ut som om ansiktet mitt brenner opp, det klør og det er tørre flekker som er plagsomme. Kom over noen kremer her på Helse & Kost: Kvedekrem og Rosenkrem fra Dr. Hauschka. Etter at jeg begynte med disse kremene har ansiktet mitt fått en ny start, rett og slett. Jeg klarer meg ikke uten dem lenger. I tillegg er det en veldig rask levering fra helseogkost.no. Det tok kun 1 dag fra jeg sendte bestilling.

Tonny ( Vega i Nordland)

Vil gjerne komme med tilbakemelding på Dr.Hauschka Kvedekrem. Var veldig usikker på om jeg skulle bestille fordi jeg er veldig allergisk, prøvde allikevel en tube. Super krem, god duft og konsistens! Fungerer kjempefint!

Svetlana ( Nordvernes i Nordland)

Så rask leveranse som her har jeg ikke opplevd i andre butikker - veldig bra. Jeg bruker Dr. Hauschka hudpleieprodukter. Må bare si at Dr. Hauschka Kvedekrem er helt fantastisk: Lett og fin konsistens og etterlater en fin glød i huden uten å virke fet. Den er et must for alle med tørr og sensitiv hud. Hilsen en fornøyd fast kunde.

Anita ( Hovden i Setesdal)

Takk for at dere fører Dr.Hauschka! Har lett etter Dr. Hauschka produktene i norske butikker lenge nå, og ble svært glad da jeg fant dem på siden deres. Takk skal dere ha, jeg kommer igjen.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer