Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Dr. Hauschka > Dr.Hauschka Revitaliserende Dagkrem 100 ml

Dr.Hauschka Revitaliserende Dagkrem 100 ml

Dr. Hauschka Kosmetik, aus dem Hause WALA Heilmittel GmbH (Tyskland)

100 ml

kr 429,00

Antall:

Huden trenger daglig pleie både for å opprettholde sin funksjon innen immunforsvaret og for å bevare et sunt utseende. Ansiktet er spesielt utsatt for påvirkninger, både fra luftforurensning og dessuten årstidenes skiftende værtyper. Dr.Hauschka fuktighetspleieprodukter er utviklet for å beskytte huden og holde den i perfekt balanse.

Dr.Hauschka Revitaliserende Dagkrem (Revitalising Day Cream) - tidligere navn: Flytende Dagkrem - kan brukes av alle - både av kvinner og menn. Den kremaktige melken gir nytt liv og farge også til tørr og livløs hud. Denne dagkremen stimulerer hudens naturlige fuktighetstilførsel. Den absorberes lett og virker behagelig og frisk. Også fin å bruke som underlagskrem for å gi ekstra beskyttelse og fuktighet, ideell å ha under Dr.Hauschka Farget Dagkrem eller andre kremer med litt farge.

Innhold:

Vann, uttrekk av rundbelg (kløver), trollhassel, perikum, ringblomst, gulrot, alkohol*, riskim-, mandel-, jordnøtt-, hvetekim- og jojobaolje, glycerin, lecitin, alginat, eteriske oljer og bidronninggelé.

For å sikre den spesielle kvaliteten som kjennetegner Dr.Hauschkas produkter, brukes kun de aller beste ingredienser. I egne hageanlegg blir legeplantene dyrket etter biologisk-dynamiske metoder. Andre planter blir dyrket økologisk eller vokser vilt i beskyttede områder. De blir håndplukket og sortert mens de er friske og til slutt omsorgsfullt bearbeidet.

Produktene er ikke tilsatt syntetiske konserverings-, farge- eller duftstoffer, og de blir selvsagt ikke testet på dyr.

Plantenes helhet står i fokus – virkestoffene behandles ikke isolert. Hvert produkt er utviklet i nært samarbeide med erfarne leger, farmasøyter og hudpleiespesialister. Dette sikrer deg produkter som gir huden beskyttelse og pleie, samtidig som de stimulerer hudens egne naturlige funksjoner.

* Alkohol: Ved oppløsning av planteekstrakter virker alkohol som en bro som bringer plantenes helende kvaliteter inn i huden. Kun den fineste plantealkohol brukes, og den framstilles ved hjelp av eteriske oljer (ingen syntetiske stoffer).

Bruksveiledning:

Daglige ansiktspleierutiner er av stor betydning for hudens velbefinnende.

Etter at huden er rengjort om morgenen, smøres Dr.Hauschka Revitaliserende Dagkrem tynt på ansiktet og halsen.

Har du ømfintlig hud, anbefaler vi heller Dr.Hauschka Rosenkrem som dagkrem.

Har du moden hud, fungerer det aller best med et tynt lag Dr.Hauschka Revitaliserende Dagkrem underst, med et tynt lag Rosenkrem over.

Se gjerne Dr.Hauschka – pleieguide for å finne riktige produkter for ansiktshuden din.

For menn:

Dr.Hauschka Revitaliserende Dagkrem kan også brukes som etterbarberingskrem.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Anita ( Hovden i Setesdal)

Takk for at dere fører Dr.Hauschka! Har lett etter Dr. Hauschka produktene i norske butikker lenge nå, og ble svært glad da jeg fant dem på siden deres. Takk skal dere ha, jeg kommer igjen.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer