Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > EcoMil > EcoMil Kokosmelk naturell 1 liter

EcoMil Kokosmelk naturell 1 liter

1 liter

kr 59,00

Antall:

EcoMil melkeerstatninger er 100% økologiske, vegetabilske og inneholder verken sukker, laktose eller kolesterol. Smaken er derimot 100% garantert!

 

EcoMil Kokosmelk naturell (Coconut Milk Nature) er en økologisk kokosmelk. Dette er et ypperlig alternativ for deg som ikke tåler laktose og for deg som er allergisk overfor melkeprotein. Dette kokosmelkproduktet er ikke tilsatt sukker, og heller ingen andre søtningsmidler. Det inneholder lite karbohydrater og egner seg dermed også for deg som vil ha minst mulig karbohydrater.

EcoMil Kokosmelk naturell gjør seg veldig godt i rører: for eksempel til vafler, pannekaker og lapper. Den er også fin i grøt, til frokostblandinger, bakst og matlagning for øvrig. Selvfølgelig er den også nydelig som drikke og som tilsetning i kaffe eller te.

 

 

Innhold:

Vann, kokosmelk* (8,5%), tapioka-stivelse,* lecithin fra solsikkefrø, naturlig kokosaroma*, havsalt.

*fra økologisk landbruk

 

Næringsverdi per 100 ml:

Energi 190 kJ / 46 kcal

Protein 0,1 g

Karbohydrater 2,5 g

Fett 3,6 g

Kostfiber 0,1 g

Natrium 0,05 g

 

EcoMil Kokosmelk naturell er både laktosefri, glutenfri og uten tilsatt søtning.

 

 

Bruksveiledning:

EcoMil Kokosmelk naturell kan brukes i alle sammenhenger der du vanligvis ville anvendt kumelk, både som drikke, i kaffe eller te, til frokostblandingen og til matlagingen.

Oppbevares i kjøleskap etter åpning, og må brukes innen 5 dager etter at kartongen er åpnet.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer