Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > EcoMil > EcoMil Mandelmatfløte 200 ml

EcoMil Mandelmatfløte 200 ml

200 ml

kr 29,00

Antall:

EcoMil Mandelmatfløte (Cuisine Amande) er en flott erstatning for deg som ikke tåler vanlig fløte. Denne matfløten inneholder ikke soya og er velegnet for deg som leter etter en laktosefri fløteerstatning, men som ikke kan eller ikke ønsker å bruke soya. Den kan ikke piskes til krem, men er derimot velegnet til oppvarming og koking.

EcoMil Mandelmatfløte kan brukes i alle sammenhenger der du ville brukt vanlig matfløte – i kaffe, i te, og til ulike typer matlaging. Prøv den i supper, sauser, gratenger, gryteretter, til pasta, i kaker, i desserter etc.

 

 

Innhold:

Vann, mandelolje, mandler (7%), agavesirup, lecithin fra solsikkefrø, konsistensgivere (xanthan- og arabic gum), havsalt og naturlig mandelaroma.

Økologisk, vegansk, melkefri, laktosefri, glutenfri.

Oppbevares kjølig etter åpning og bør brukes opp innen 5 dager.

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 363 kJ / 87 kcal

Protein 0,6 g

Karbohydrater 1,7 g

Fett 8 g

Kostfiber 2,7 g

Natrium 0,05 g

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer