Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Floradix > Floradix Floravital Jernekstrakt - glutenfri 250 ml

Floradix Floravital Jernekstrakt - glutenfri 250 ml

Salus-Haus (Tyskland)

250 ml

kr 185,00

Antall:

Floradix Floravital er et flytende jerntilskudd, som inneholder organisk bundet jern i kombinasjon med B-vitaminer. Begge deler er viktig for dannelsen av røde blodlegemer. Floradix Floravital Jernekstrakt er laget av blant annet fruktjuice og nøye utvalgte urteekstrakter som motvirker forstoppelse og kan brukes av stort sett hele familien (fra 3 år og oppover). Floradix Floravital er glutenfri og gjærfri, velegnet både hvis du er glutenallergiker eller hvis holder på med en candida-diett.

Floradix Floravital Jernekstrakt inneholder både B-vitaminer og C-vitamin, for å bedre kroppens opptak av jern. B-vitaminer spiller en viktig rolle for kroppens evne til å nyttegjøre seg av næringsstoffer. De har også stor betydning for energiproduksjonen i cellene. Kombinasjonen av jern, B-vitaminer og C-vitamin er derfor ekstra gunstig.

Hvorfor flytende kosttilskudd?

Mange har opplevd at de får bedre effekt av et flytende kosttilskudd istedenfor tabletter eller kapsler.

Studier viser at dette absolutt ikke er innbilning. Opptaksnivået ved inntak av flytende kosttilskudd kan være opptil 98%, mens det ved tabletter eller kapsler kan være så lite som 10-20%. Flytende kosttilskudd er dessuten på plass i blodet i løpet av noen få minutter, mens de fleste tabletter og kapsler bruker 4-6 timer på å brytes ned i magen.

Floradix-serien inneholder naturlige ekstrakter fra planter som er økologisk dyrket. Råvarene holder høy kvalitet, og kroppen godkjenner umiddelbart ekstraktene som mat. De blir derfor raskt tatt opp av kroppens celler.

Innhold:

Floradix Floravital Jern ekstrakt inneholder:

Vanndig planteuttrekk (70%) av: afrikansk malve, kamilleblomst, fennikel, spinat

Blanding av fruktkonsentrater (27%) av: druer, pære, solbær, kirsebær, bjørnebær, gulrot

Dessuten: jernglukonat, vannholdig ekstrakt av nype, L-askorbinsyre (C-vitamin), tiaminhyudroklorid, natrium-riboflavin-5’fosfat, pyridoksinhydroklorid, cyankobalamin

Produktet inneholder IKKE:

Etanol (akohol), konserveringsmidler eller kunstig aroma.

Floradix Floravital Jernekstrakt er framstilt helt uten gjærekstrakt og kan derfor brukes også av gjærømfintlige personer. Dette jerntilskuddet er dessuten helt glutenfritt og kan dermed trygt brukes også av glutenintolerante og cøliakere.

Innhold per døgndose (20 ml):

 Jern 19,15 mg

 Tiamin 1,70 mg

 Riboflavin 1,70 mg

 B6-vitamin 1,70 mg

 B12-vitamin 1,70 mcg

 C-vitamin 20,0 mg

Dosering og bruk:

Ryst alltid flasken godt før bruk.

Anbefalt dosering for voksne og for barn fra 3 år og oppover: 10 ml (= ½ målebeger) 2 ganger daglig sammen med mat eller helst ca. 30 minutter før måltidet.

Unngå inntak av te, kaffe eller kli samtidig med inntak av Floradix Floravital Jernekstrakt, da disse matvarene hemmer kroppens opptak av jern.

VIKTIG:

For å forebygge gjæring av innholdet etter åpning, må flasken forsegles straks etter bruk og oppbevares i kjøleskap.

Åpnet flaske bør brukes innen 4 uker fra den er åpnet.

Bruk Floradix Floravital Jernekstrakt ved:

 - lite energi

 - nedsatt arbeidskapasitet

 - dårlig prestasjonsevne

 - utmattelse eller hvis du føler deg svimmel og slapp

 - sliten eller utkjørt ved fysiske eller psykiske anstrengelser

 - utilstrekkelig kosthold

 - svangerskap og amming

 - kraftige menstruasjonsblødninger

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer